UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня. Шукаю роботу ( повар, інсталяція електрична, водій) Калгарі без знання англійської мови. Дякую
-
Всі привіт, шукаю квартиру з кінця березня. Ми сімейна пара без дітей та тварин. Можливо хтось буде перездавати свій контракт. Бажано район Downtown. До 1900$
-
можливо хтось стикався при реєстрації на рейс через aircanada випадає помилка ref : 6019, і не дає завершити бронювання. Хтось може був такій ситуації і що робили? 1 квиток, який був окремий вдалось зареєструвати, а там де 3 разом не вдається(можливо що там неповнолітня дитина)? хто під каже що це таке і як вирішити?
-
Привіт А хтось знає, якщо мати з дитиною залітає в шенген через Нідерланди, і матє дію.пл на себе і на дитину, то чи будуть прикордонники ставити штамп в паспорті? Обом, чи тільки дитині? Чому питання - бо ніби якщо з України заїзжати напряму в Польщу через Дію.пл, то штамп не ставили. А от чи в курсі цього прикордонник Нідерландів?
-
Пробуйте телефонувати в аеропорт, щоб потім не було проблем.
-
...а може, і через дитину. Хоча, по їдеї, такого не повинно бути...
-
Там є активна кнопка чек-ін нау, пробуйте натиснути. МОЖЛИВО, це тому, що валідацію в аеропорту роблять для валізи, якщо вона зареєстрована на цей квиток, як додаткова.
-
Бесполезно, я когда пришёл с такими же проблемами, мне предложили самому любой номер выбрать, но предупредили что скорее всего будет то же самое, но тогда у меня не будет повода предъявить что либо им. Оставил как есть, потому что всё уже на него зарегал, а гарантий что выберу что то лучше вообще нет, так что выбор так себе.
-
Доброго ранку, з жовтня місяця шукаю роботу, через центр ньюкамерс, резюме зробили, по магазинам розвела і розвожу на далі резюме, в рекрутингову компанію зʼїздила все оформила як 2 місяці тому, на той час, хлопчина який мене оформляв сказав в базі десь 7000 оформлено Українців, кожний ранок звоню на компанію але так для мене не має роботи, чекайте відповідають, так ось як повезе.