UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю🫡🇺🇦 Вимушен відкрити збір собі на на протез. Так як був ошуканий Запорожцем і його центром Tytanovi. Мене лишили без ноги. Збір на протез OTTOBOCK 3 GENIUM - його ціна 51,919,15$ 2,132,000грн. Наразі знаходжусь в Unbroken «Незламні»… Це моя карта 5168240501159619 Коцюба Володимир Геннадійович На війні я с 2016 року, спочатку в 25 ВДВ, ДШВ. Був визнаний обмежено придатним. При повномоштабному вторгненні повернувся с закордону і прорвався в 15 штурмову бригаду КараДаг «Гвардія Наступу». Бився до останнього як міг. Зараз потребую дороговартісного протезування, хочу далі жити, хочу бути корисним для суспільства. Мені соромно це робити, но без Вас не впораюсь. Буду вдячний за будь-яку підтримку: донат, репост🫡.
-
Сдаётся 3х комнатный верхний (основной) этаж дома в район Riverbend. Полностью мебелирован. Есть возможность заменить двухъярусного кроватья с обычного двойного (double bed). Все коммуналки и интернет входят в стоимость аренды. Можно договориться на любой срок контракта. Аренда $2200. www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/main-floor/3-bedrooms/riverbend/furnished/593248
-
Добрий день! Хочу продовжити Visitor Record дитині. В неї закінчується паспорт в червні цього року. Чи треба мені в Optional document докласти листа, що я зможу продовжити термін дії паспорта в консульстві в травні? Чи це допоможе отримати візітор рекорд на довше?
-
Продам мягкие бигуди на среднюю длину волос Покупала за 10$ Цена 5$ Даунтаун, Вест Кирби
-
На сколько я знаю, визитор рекорд вы можете продолжить и после 31 марта, (это общая процедура а не спец программа) если у родителей ворк пермиты на более длительный период есть ,то дети находятся тут вместе с родителями а не самостоятельно! И визитор дадут до той же даты что и родительский ворк пермит! Документы о фин.возможности родителей (с работы чеки или Т4) и ворк пермит родителей прикладывать надо будет и на основании конечной даты пермита дадут визитор, поэтому как продолжите паспорт, так сразу и подадите , там оплата 100 $
-
Всім привіт!☺️ Дівчата 🌸 Оренда кімнати в Prestwick SE. Ціна 750CAD. В оренду входять всі комунальні послуги, кабельне телебачення та швидкісний інтернет. До зупинок пішки 3-5 хвилин. Неподалік є багато магазинів: Walmart, Safeway, Sephora, Dollarama, Winners, Superstore. Є багато вуличних парковок. Ванна кімната ділиться на дві кімнати. КУРИТИ ЗАБОРОНЕНО. Без домашніх тварин. Депозит 750$. Кімната вільна з 1 лютого. Щоб дізнатися більше, напишіть мені в ОП. Дякую.
-
Так)
-
Привіт всім. Хто в Калгарі?)