UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Написала в пп
-
Вітаю. Шукаю кравчиню в районі Bankview, Marda loop або поблизу. Буду рада, якщо хтось відгукнеться💙
-
Вітаю. Шукаю кравчиню в районі Bankview, Marda loop або поблизу. Буду рада, якщо хтось відгукнеться💙
-
Dodge Journey 2012 R/T пробіг 84550км. Двигун 3.6. Максимальна комплектація в авто люк,камера заднього виду,підігрів сидінь, 7 місць, максимальна мультимедіа музика Alpine. Авто в стані нового немає ніяких проблем. Ціна 9500
-
Вітаю) 25 McKinnon rd, NE. 3 поверховий апартамент ( квартира на 2 -му поверсі з балконом) 1649$/ місяць (Вода та тепло включені в платіж) Страховка апартаментів 23$/місяць світло 50-60$місяць Сушка 2$, стірка 2$ на 0-му поверсі ( 3 автомати для сушки, 3 для стірки) Авто за бажанням можна паркувати від апартаментів за 15 $ /місяць ( відкрита парковка), або залишати безкоштовно біля дороги. 25 McKinnon rd, NE. 3 поверховий апартамент ( квартира на 2 -му поверсі з балконом) 1649$/ місяць (Вода та тепло включені в платіж) Страховка апартаментів 23$/місяць світло 50-60$місяць Сушка 2$, стірка 2$ на 0-му поверсі ( 3 автомати для сушки, 3 для стірки) Авто за бажанням можна паркувати від апартаментів за 15 $ /місяць ( відкрита парковка), або залишати безкоштовно біля дороги (дорога між апартаментами, де швидкого руху немає), 5-7 хв машиною магазин Costco, Freshco, freestone. Район тихий, спокійний, безхатьків немає Я уточняла в лендлорда, ціна для нових клієнтів буде незмінна. У нас контракт до кінця квітня 2025 року, але переїжджаємо швидше бо потрібна 2 бедрумна квартира. Якщо цікавить, телефонуйте на номер чоловіка 3683993829 Ігор. Я уточняла в лендлорда, ціна для нових клієнтів буде незмінна. У нас контракт до кінця квітня 2025 року, але переїжджаємо швидше бо потрібна 2 бедрумна квартира. Якщо цікавить, телефонуйте на номер чоловіка 3683993829 Ігор.
-
ТЕРМІНОВО!!! 🚨 У звʼязку з переїздом перездаємо контракт на оренду квартири one bedroom від 1 лютого. Контакт закінчується 30 червня з можливістю продовження. Локація SW, 2 хвилини від станції сітрейну Heritage. Перший поверх, квартира тепла і затишна. Є балкон, три кладові. Laundry room (загальна для всіх) під квартирою в бейсменті. Є паркомісце. Сусіди не шумні. Поруч автобусна станція та сітрейн, дуже зручна локація для людей без машини. До downtown 5 зупинок. Поруч магазини, садки, школи. Оплата за місяць 1554 доларів (все включено). Депозит 500$. Квартира повністю облаштована. Техніку і меблі можемо залишити за домовленістю.
-
Вітаю) 25 McKinnon rd, NE. 3 поверховий апартамент ( квартира на 2 -му поверсі з балконом) 1649$/ місяць (Вода та тепло включені в платіж) Страховка апартаментів 23$/місяць світло 50-60$місяць Сушка 2$, стірка 2$ на 0-му поверсі ( 3 автомати для сушки, 3 для стірки) Авто за бажанням можна паркувати від апартаментів за 15 $ /місяць ( відкрита парковка), або залишати безкоштовно біля дороги. 5-7 хв машиною магазин Costco, Freshco, freestone. Район тихий, безхатьків немає Я уточняла в лендлорда, ціна для нових клієнтів буде незмінна. У нас контракт до кінця квітня 2025 року, але переїжджаємо швидше бо потрібна 2 бедрумна квартира. Якщо цікавить, телефонуйте на номер чоловіка 3683993829 Ігор.
-
Продам мягкую вязаную шапку Ручная работа 35$ Whitnel PL NE