UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Подивіться виступ його ютубі і не буде вам бла-бла-бла
-
Це дуже повʼязане з Еміграцією. Переплітається на всі 100. Ти просто знаєш тільки експрес ентрі та АОС, а програм є безліч. І якщо задіяні поліція та психотерапевт-це може допомогти в еміграції.Дівчині ,звичайно , і завадити хлопцю.
-
Ви подались по абʼзу і не отримали швидку відповідь? Я можу вам дати сайт, де можна дивитися кейси людей і там можна побачити за який час люди отримали пр по абʼюзу. Якщо готові потрати час, бо потрібно достатньо часу тратити , я вам скину в особисті посилання, якщо ви не довіряєте міграційнійним.
-
На жаль, в Канаді так. Якщо вони зафіксували побої чи психологічний абʼюз, це задокументовано і ці документи у неї на руках, вона може подавати на гум по абʼюзу. Оскільки в пріоритеті справи такі, щоб гарантувати їм безпеку. Якось так. Тому бережіться рівнивих
-
То есть деваха приревновала паренька, вызвала полицию, депрессия у нее, плачет. А хлопец попал из-за нее, получается? И теперь непонятно, есть ли у него рекорд в полиции, который теоретически может повлиять на получение им ПР? А девочка из за абьюза получит этот ПР быстро?)) Я правильно все понял?
-
Я вам кажу на сьогодні що все змінилося!!! 8000 проти мінімум 23000 українців плюс дофіга ще хто подається в Канаді по гум програмі!!! Ти мені покажи офіційні джерела!!!! А не сайти де імігріційні адвокати пишуть що заробити гроші!!!!
-
Та это какие-то "невыдуманные истории, о которых нельзя молчать" прям
-
Я тобі і пришлю офіційний сайт з кейсами, але кейси по абʼюзу, вже будь добрий, шукай сам.
-
Обняла🤗 Сподіваюсь, що Женя не рівнина🤭
-
із моєї персональної статистики - Турція, Португалія, Польща, Нідерланди
-
Не можеш ти нічого надати ! Слухай своїх адвокатів!!!
-
Люди, а реально, якщо не отримаєте ПР, в яку країну розглядуєте еміграцію, де неважко отримати ПР? Я вже на свою гум не розраховую( вже 9 міс, як подалася) за цей час можна було родити дитину вже. АОС робить вибірки по певних спеціальностях. Переїздити в інші провінції можна, але програми міняються, закриваються. За попередніми даними, кількість квот по всіх провінціях майже наполовину скорочується
-
Ти не дивуйся. А сприймай! Бо жодних фактів ти не надала !!!! А тільки адвокати або сам шукай!
-
всюди є питання, але ж ми з України. Італія / Іспанія ще не погані, але був як турист, не можу сказати як воно з середини. Точно ні - Угорщина
-
Турцію розглядала, але син проти. А ось про Нідерланди і Португалію навіть не думала. Дякую, подивлюсь. Там , напевно , і з роботою краще.