UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам весь інструмент 65кад і сумку
-
Всім привіт! Їду завтра 11-12год в Едмонтон і буду вертатися в той самий день. Маю одне - два вільне місце.
-
Здравствуйте, ищем женщину , в клининговую компанию, на автомобиле , с правами 5 класса, умеющую коммуницировать на Английском, Хотели бы видеть в кандидатке, ответственность, пунктуальность, честную,умеющую организовать рабочий процесс, Кого интересует , пишите в личные сообщения номер телефона, Спасибо
-
Привіт) Продам сімейну настільну гру $20
-
ЗАПРОШУЮ НА СНІДАНОК З НУТРИЦІОЛОГОМ ТЕМА: «ЯК ЗБЕРЕГТИ МОЛОДІСТЬ ТА ЕНЕРГІЮ?» Запрошую вас на затишний сніданок із нутриціологом, де ви дізнаєтесь, як харчуватися, щоб залишатися енергійними, підтримувати здоров’я шкіри та уповільнити процеси старіння. 🌟 Ви дізнаєтесь: ✅ ТОП-продукти, що продовжують молодість ✅ Як скласти меню для сяючої шкіри та високого рівня енергії ✅ Які вітаміни та мікроелементи необхідні для anti-aging ефекту 🌟 Формат зустрічі: ✔️ Неформальне спілкування за сніданком – без нудних лекцій! ✔️ Живий діалог, де ви зможете поставити свої запитання та отримати персональні рекомендації. ✔️ Атмосфера тепла, затишку та підтримки. Сніданок відбудеться 09 лютого (неділя), о 10:00. Місце: Primary Colours (802 49 Ave SW). Кількість місць обмежена! Захід безкоштовний. Оплата лише за ваше замовлення. Для реєстрації на захід пишіть у приватні 💌 Буду рада бачити вас на своїй сторінці в інстаграм 👉 www.instagram.com/s.klipikova?igsh=MTl3bHJ3Ym1uaXVmcw%3D%3D&utm_source=qr
-
Про Ворк перміт
-
после 31 марта нельзя податься, не будет оснований. если не жалко 255$, подавайте заново анкету и крепите внутренний укр паспорт id с большим сроком. это документ, удостоверяющий личность. может они его примут, тк в перечне -passport -identity document -travel document вот внутренний паспорт это identity document. если есть желание, можете пробовать, тк у вас все равно паспорта нет