UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В Миднапоре SE по вторникам в 18.30 час, спикен клаб,на фото есть адресс.Дверь с кодом- 3589
-
Привіт дівчата, зараз у нас в компанії шукають працівника в Starbucks в офісі West Jet, робота буде не тільки касиром але і баристою. Заповнюйте все через сайт, можливо комусь згодиться 😊 Ось тут на Indeed уся інформація☺️ ca.indeed.com/viewjob?from=appshareios&jk=a6564f37604823e Kate
-
Готово
-
Об 10:45 я буду читати казки. Під час заходу ми разом з дітками прочитаємо казку та оживимо її через театральну постановку, де кожна дитина матиме можливість стати частиною чарівного світу.
-
Метеозависимым сочувствую
-
21 лютого о 10:45 я буду читати казки. Під час заходу ми разом з дітками прочитаємо казку та оживимо її через театральну постановку, де кожна дитина матиме можливість стати частиною чарівного світу. м. Калгарі. Центральна бібліотека
-
Продам ігровий монітор Koorui -27” діагональ -2560х1440 2k QHD роздільна здатність -HDR10 -240HZ матриця -1MS В комплекті лише монітор ,блок живлення + hdmi та display port кабелі . Самий дешевий побідний за параметрами монітор на амазоні коштує зараз від 340$ + tax Моя ціна 200 CAD Самовивіз район Chinook
-
1 Merrell 25.5см. по стельке $85 2 Skechers 25см. по стельке $65 3 ASICS 25.75см. по стельке $45 4 Fila 25 см. по стельке $30 5 Rockport 25.5см. по стельке $55 6 Bueno 26см. по стельке $70 7 Skechers 25см. по стельке $35 Забирать 19683 Seton Crescent SE, Calgary, AB T3M 2N9
-
А звідки ця дата? Я маю на увазі 31 березня. Запитую тому нам вперше ці картки прийшли (буквально кілька тижнів тому) і наскільки нам пояснив оператор в підтримці то вони діють до 30 вересня, чи я щось неправильно зрозумів, бо вже кілька разів дивлюся тут і на фейсбуці говорять що закінчується 31 березня Я щось упускаю?
-
проблема в том что вы информацию берёте на фейсбуке, а не у первоисточника, 31 марта заканчивается лафа для тех кто приехал по куеату
-
A) Я эту инфу получил на линии поддержки Alberta Adult Health Benefits, что и указал выше… B) Мы тоже въехали по CUAET Собственно теперь и пытаюсь понять… возможно из-за того что мы на карты подались только месяца 2 назад?
-
Продвижение без границ! 🚀 Хотите привлечь максимум внимания к своему проекту? Мы обеспечиваем эффективное распространение информации среди реальной аудитории! 🔹 Подключение активных участников в ваш чат 🔹 Увеличение охвата вашего ресурса 🔹 Настоящие люди, а не боты Результат уже в первые дни! Готовы к росту? Пишите в ЛС 📩