UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дівчата хто шукає роботу на прибиранні, напишіть мені, у фірму де я працюю треба прибиральниці. Розповім всі деталі
-
Вітаю! Шукаю собі в команду людину на позицію Warehouse merchandise handler у Ashley Homestore 88 heritage gate SE(навпроти костко і біля ікеї) Потрібно мати фізичну витривалість(розгрузка/погрузка траку і допомога у загрузці меблів для покупців, збирання меблів і переміщати по залу), мати не саме погане знання англійської і бажання вчитись відповідати стандартам компанії. Робота фулл тайм, 40 годин на тиждень гарантованих, компанія надає декларацію тому робота підходить для ПР. Графік 5/2 Неділя-Четвер , відповідно пятниця і субота вихідні. Після 3 місяців надаються бенефіти Пишіть будь ласка в приват, дам ссилку для подачі.
-
Добрий день, друзі. Наша вихователька в садочку шукає кому здати свій Таунхаус. The house in shawnessy is available from March. It's a town house. 2big bed rooms, one and half bathroom and developed basement. 3 schools are behind it. Price is $1850. It's negotiable.
-
В Альберте нет ))
-
Доброго вечора. Можливо хтось буде їхати в Едмонтон з приводу паспорту в найближчі дні? Якщо маєте одне місце, буду вдячна. Звичайно за оплату.
-
Отак треба писати, а то ви від мене зразу видалилися
-
Хто має номер хорошого еміграційного консультанта в калгарі?
-
Продам клавіатуру і мишку 1) клавіатура 60$ (в реальності такого блимання немає, камера просто не передає) 2) мишка 15$
-
Апартамент 2b2bth з кондицiонером, з пралкою,сушкою, посудомийкою, великим балконом, 2 поверх, в тихому сiмейному районi Silverado SW. 4 хвилини автобусом до трейну Somerset - це майже в кiнцi на пiвднi, меблi за бажанням. Цiна 1793$. Паркiнгу батаго бiля дому, будинку 1 рiк. Нажаль без тварин. Дата заïзду можно завтра- flexible березень-квiтень. Контракт 6-12 мiсяцiв