UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам матрас queen size та spring box .Є плями ,але ми їх зачистили як могли. Не має ніякого запаху.Мякий. Стан на фото. Самовивіз з Renfrew. Ціна 40$ за все.
-
Якщо хтось 27 березня буде летіти Варшава-Франкфурт-Торонто-Калгарі, напишіть в особисті будь ласка.
-
Доброго дня. Планую летіти в кінці березня в Україну, можу взяти за винагороду документи, маленьку бандероль.
-
Скажіть будь ласка, може хтось знає, як краще добратися із Черкас до Варшавського аеропорту? Потяг? Чи може їде комфортний мікроавтобус прямо в аеропорт? Треба 2 літнім людям.
-
Шукаю помічника руфера Перевага надається людям з досвідом, авто і, якщо є, тікети ( захист від падіння) 4037080865 Пишіть смс, телеграм або дзвоніть В робочі години краще дзвоніть, бо не можу писати
-
Комнаты для парней и мужчин возле Safeway Thorncliffe (посмотрите на карте). НЕ ПОДВАЛ! Доступны со следующей недели. Если кому интересно, напишите мне. Моя теща сдает комнаты в новом доме. 620-700/месяц в зависимости от комнаты. www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/shared/3-bedrooms/thorncliffe/furnished/416844#dialog-ngdialog2
-
Оренда 4-бедрумного дуплексу в Beddington Heights 📍 Розташування: Berkeley Drive, Beddington Heights 🏡 Характеристики: ✔ 4 спальні ✔ 2 ванні кімнати ✔ 2 паркувальні місця (безкоштовно) ✔ Пет-френдлі – питомці безкоштовно 🐾 🚶♂️ Зручності поруч: ✅ Beddington Towne Centre (супермаркет) ✅ Автобусна зупинка 📅 Доступний з 1 березня (можливий безкоштовний заїзд на 2 дні раніше) 💰 Ціна: $2250/місяць 💡 Комунальні послуги (приблизно, залежить від використання): ▫️ Зима: $250-350 ▫️ Літо: $150-250 За деталями та переглядом – пишіть у повідомлення!