UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Це рос язичницьке свято. А як ти хочеш його святкувати? Їсти млинці і без свята можна, що я і роблю. В Україні його ніколи не святкували. Принаймі в західній частині та північній
-
Праздновали )
-
Это не рос, а восточнославянское.
-
в морзі лікар зможе ще дістати тепленькі доїсти
-
Под веру рабов
-
И только с язычество адаптировали наши традиции
-
Ну если так смотреть то язычество было по всему миру, Греция,Германия , Рим и ТД, язычество мне кажется должна быть нашей родной верой, после Владимира "Великого" который насильно крестил и издал законы против язычества ( прогнулся под христианство)
-
Просили бога что бы урожай удался
-
Это был обряд перед земледелием
-
Праздновали только называлась по другому
-
Так паска, Купала і тд також язичницькі свята. Я про те, що не святкували саме масленицю
-
Ну ти колись святкував маслкницю? У мене бабуся всі свята святкувала, навіть Івана Купала. Я після всіх історій в дитинстві вночі збиралася йти шукати папороть, яка цвіте один раз в рік, готувала мак свячений, крейду, часник , щоб від бісів в лісі захищатися 😂🤭, але мене стало тільки на те, щоб в 4 ночі прокидатися і ноги в росі мити, щоб здоровою весь рік бути. 😀але про масленицю дізналася вже , напевно , в 25 років
-
Та ні, у мене нормальні знання з цього приводу. Сестра релігієзнавиця. То я якраз знаю багато на ці теми .
-
В якому столітті?
-
У вас очень скудные знание связаны с язычеством, рекомендую изучить лучше
-
Продам ліжко Twin, Матрас, ковдра з підковдрою, ціна $200