UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Думаю що ліпше так до них піти чим онлайн
-
Можете попробовать подать онлайн. Но не факт что пройдет
-
Дуже шкода в мене до 5.05
-
Продлить можно за 30 дней до конца срока действия. Не раньше.
-
В мене просто закінчується 25.04. то я ходила до них..обіцяли, що ті, хто до 30.04 повинні подовжити ще на рік ...як насправді буде, поки не відомо
-
Вы сделали себе доступ в CRA кабинет? Там можно проверить статус вашей подачи. Ничего ждать не стоит пока он не "assessed".
-
А кстати, сегодня только девятый день после открытия e-file услуги в CRA, так что практически невозможно что у вас пошла четвёртая неделя после подачи. Оно может быть и четвёртая неделя после изготовления декларации, но вряд ли ваш бухгалтер отправлял её в бумажном виде ( да и лучше чтобы не подавал так) 😜
-
В этом году e-file открыли 24 Февраля.
-
Вітаю! (Поправте якщо не в ту гілку) Суть: я перед Новим Роком переїхав до Канади, наразі не працюю фулл тайм, якраз на етапі проходження бекграунд чек. Але тим часом маю невеликий дохід за сервіси і консультації які я надаю, в основному онлайн і повʼязані з IT. Щомісячно це приблизно CAD2000, причому коли я отримаю роботу фуллтайм то ці надходження і далі будуть. Отже тепер в мене виникло питання чи обовʼязково в Альберті це реєструвати як бізнес або які інші варіанти? Точніше, цікавить як правильно то все оформити щоби була можливість в тому числі і оплату проводити і гроші виводити через PayPal на аккаунт/карту канадского банку Завчасно подякував
-
Дякую
-
Вітаю! Суть: я перед Новим Роком переїхав до Канади, наразі не працюю фулл тайм, якраз на етапі проходження бекграунд чек. Але тим часом маю невеликий дохід за сервіси і консультації які я надаю, в основному онлайн і повʼязані з IT. Щомісячно це приблизно CAD2000, причому коли я отримаю роботу фуллтайм то ці надходження і далі будуть. Отже тепер в мене виникло питання чи обовʼязково в Альберті це реєструвати як бізнес або які інші варіанти? Точніше, цікавить як правильно то все оформити щоби була можливість в тому числі і оплату проводити і гроші виводити через PayPal на аккаунт/карту канадского банку Завчасно подякував
-
Загуглите sole proprietorship vs corporation и сами определитесь что вас больше всего устраивает. А по поводу перевода денег с PayPal, проблем нет.