UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Можливо хтось працює в бюті сфері та потрібно матеріали для вій та брів ? (Фарби, складники для ламінування). В мене є небагато(українських брендів, в більшості Zola), нові запаковані, хороші терміни. Напишіть мені якщо потрібно Реджайна(Саскатчеван) , можу відправити поштою
-
Продам оригінальні кросівки Lacoste BaseShot розмір 11,5 . Одягали лише один раз, але вони мені не підходять. •Ідеальний стан - без слідів носіння! •Матеріал – нубук, стильний біло-зелений дизайн •Поставляється в оригінальній коробці Тільки самовивіз – ви можете приміряти їх і самі переконатися, що вони як нові! Ціна 80$)
-
Сдается basement даже полу basement потому что низ окна на уровне дороги.Очень светлый и уютный.1 комната,душ,салон и кухня.Для одного или одной пары в принципе нормально.Цена 1500$ все включено.Район Braeside.Можно до конца июля или дольше.
-
На Фейсбук петтинг ^I^
-
😂😂😂😂😂
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, чи є укр мовні працівники в Scotiabank банку?
-
Доброго дня Продам тримач для телефона новий не був у використанні,ціна на амазоні 16 $ віддам за 10$ Жіночі туфлі чорні зі змінними застібками купувала в Турції,були у використанні декілька разів,продаю за 25$ (розмір 37) Червоні чобітки також купувала в Турції,були у використанні декілька разів,продаю за 30$ (розмір 37) За деталями пишіть в особисті Дякую, гарного дня Район chinook Самовивіз
-
Щиро дякую за допомогу!
-
1. Робот пилосос Xiaomi в українській озвучці. 150 cad 2. Мультиварка, 40 cad 3.Вакуматор, 20 cad 4. Штатив зі світлом, 25 cad 5. Мікрофон з bluetooth, 10 cad 6. Ваги, 15 cad 7. Кавомашина Nespresso, на гарантії. 70 cad 8. Диван, 220*95. 150 cad 9. Кровать ikea+матрац, размер queen, 250 cad 10. Детская кровать ikea+матрац, размер кровати регулируется. 250 cad
-
Самі переведуться
-
Пишіть