UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Отдам бесплатно: Два одинаковых дивана, шириной 7 футов. Можно по отдельности. Стол письменный большой 6 х 3,5 фута Район Shawnessy
-
Продаю велосипед Specialized Diverge Comp E5 2023 модельного року. Куплений влітку 2024 року в магазині the bike shop. Проїхав менше 100 км. В стані нового. 2000cad
-
Отдам бесплатно: Два одинаковых дивана, шириной 7 футов. Можно по отдельности. Стол письменный большой 6 х 3,5 фута Район Shawnessy
-
It started with a word to try something new. My first payment came after 24hours when I invested $100 and i receive profit $1100 as my return after 24 hours , I recommend her delivers 👇🏾👇🏾
-
I never believed it was real until i made my first withdrawal. I will advice all looking for a trustworthy account manager to link with Mrs Esther Calvoe her is 100% legit honest with his words and trustworthy person I invest with just the startup of $300 couldn't believe I Got sum of & $3000 within 24 hours of trading Dm her below via telegram 👇👇
-
Продам дитячій свінгв 2 в 1 , можно зняти і буде як шезлонг . В ідеальному стані , працює від розетки , є вібрація ( працює від батарейки) З коробкою Ціна 80 CAD
-
Доброго вечора, підкажіть, де сфотографуватися на документи на подачу на PR? Дякую
-
Staples
-
Всім Привіт, шукаю компаньйона/нів для спільної відпустки в Мексиці з 9 по 18 квітня. Пропоную відвідати Канкун, Вальядолід, Меріду. (також подивитись піраміди, Сеноти, парки розваг та інші туристичні місця). Покажу де купити найдешевші авіаквитки, також пропоную взяти авто в аренду для зручності пересування (реєструю на себе, маю водійське 5 класс фулл). Розумію моя пропозиція виглядає підозріло, але летіти одному якось не дуже) Тому давайте зустрінемось особисто в Калгарі, за кавою все обговоримо! Буду радий новим знайомствам) Пишіть в особисті
-
В компанію, яка займається обслуговуванням готельних номерів в Кенморі (година їзди від Калгарі), шукаємо мейтененс працівників. Офіційне працевлаштування. Графік роботи 5 робочих днів - 2 вихідних, з 8.30 до 4.30-5.00 Довозка до роботи відбувається на робочому бусі і автомобілі. Свій транспорт не треба. В обовʼязки входить: ремонтувати дрібні поломки (ручка від шухлядки і інше), замінювати лампочки, батарейки в пультах і т.п. НАЯВНІСТЬ ВОДІЙСЬКОГО ПОСВІДЧЕННЯ - обовʼязкове На час стажування заробітня плата 18$ на годину. Після випробувального терміну обговорюєте зп з власником компанії , все залежить від того, як себе зарекомендуєте під час стажування. Якщо вам цікава дана вакансія - надсилайте резюме з 9.30 до 4 години тільки в WHATSAPP ! (Не дзвінки) за номером +15875793121 (мова спілкування українська / англійська) Після чого можна буде звʼязатись по телефону і задати питання.
-
Всім Привіт, шукаю компаньйона/нів для спільної відпустки в Мексиці з 9 по 18 квітня. Пропоную відвідати Канкун, Вальядолід, Меріду. (також подивитись піраміди, Сеноти, парки розваг та інші туристичні місця). Покажу де купити найдешевші авіаквитки, також пропоную взяти авто в аренду для зручності пересування (реєструю на себе, маю водійське 5 класс фулл). Розумію моя пропозиція виглядає підозріло, але летіти одному якось не дуже) Тому давайте зустрінемось особисто в Калгарі, за кавою все обговоримо! Буду радий новим знайомствам) Пишіть в особисті
-
Можна спробувати сюди, але резюме краще особисто завести 21-27123, Hwy 597, Blackfalds, AB T0M 0J0, Канада,
-
Если меньше 50$, то налоговой вообще про них ничего говорить не надо?
-
Нащо їх шукати? Або рок авто і почекати, або будь який магазин запчастин в Калгарі трішки дорожче
-
920/600 десь з гігабіту
-
Я б не сказав що Мексика дуже безпечна країна для такого формату подорожей