UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну а я не вижу ничего смертельно в выражении своей точки зрения
-
Не понял, я выразил свою мысль, что слушать киш в 40 - это плохо и хреновый просто вкус. Вот моя мысль.
-
Долучайтесь, створимо свою beauty спільноту 🇺🇦🇨🇦 instagram.com/calgary_women?igshid=YmMyMTA2M2Y= Жінки Калгарі створений для 🔸пошуку майстрів 🔸пошуку клієнтів та моделей 🔸відгуків та рекомендацій 🔸пошуку друзів та однодумців 🔸обміну досвідом Тут пануватиме тепла та дружелюбна атмосфера☺️ Відмічай сторінку @calgary_women в історії, і вона дублюватиметься тут💛 Або присилай пост/відео для розміщення в профілю💛
-
Вообще смешал грешное с праведным. Снова не понял, почему ты как-то пытаешься трактовать по другому мои мысли:-)
-
Летіли з Варшави через Франкфурт. У Франкфурті офіцер спитав на якій підставі перебували в ЄС, тому що візи які в нас були вже закінчилися, ще в 21 році і були в Польщі по подовженим візам через пандемію, ми так і сказали офіцеру що в Польщі є такий закон по якому візи автоматично продовжуються до закінчення стану загрози пандемії + 30 днів після її закінчення. Він вислухав, поставив штамп і пропустив далі. А в чоловіка була карта побиту. То можливо в купі і карта побиту чоловіка і те що ми пояснили про подовжені візи в мене і дітей , то нас легко пустили далі. По безвізу теж дивлячись коли ви заїзжали до ЄС, чи є в вас тимчасовий захист через війну чи ні, бо кажуть що з дати коли ви оформили тимчасовий захист дні безвізу перестають рахуватись. Але то все треба уточнювати саме якимись постановами чи законами.
-
Почему сразу "погано". Кому-то есть дело до моего мнения?:-)) Кто слушал, тот и будет слушать.
-
Токсичность, душность, etc...
-
Да мне, в принципе, все равно, называй как хочешь. И да, слишком все нежные стали:-/