UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
я зрозумів, ну я даблчекнув альберта.ка і транспорт едженсі, там написано " you may still need to take a road test to assess your driving skills and ensure you are familiar with the local road rules. The requirements can vary depending on the length of time you've held your UK license, your driving experience, and the type of vehicle you plan on driving."
-
Хлопчики й дівчатка, вибачте, може я не дуже чітко пояснила на моїй презентації по податках, але якщо ви приїхали в Канаду у 2022, ви зможете відкрити RRSP або інші registered accounts тільки після подання першої податкової декларації та отримання NOA від податкової. У NOA буде написано ваш RRSP room. Також умова для новоприбулих бути не тільки податковим резидентом, але й прожити в Канаді щонайменше 183 дні.
-
УВАГА: попередження щодо безкоштовних 14 днів у готелях Едмонтон, Калґарі Друзі, останніми тижнями Конґрес Українців Канади - Провінційної Ради Альберти отримує тривожну кількість звернень від українців, які щойно прилетіли до Альберти і потрапили у ситуацію, коли вимушені були екстрено шукати житло, оскільки попередньо його не забронювали. У таких випадках громадяни України повідомляють, що розраховували на шанс зупинитися безкоштовно на 14 днів у готелі за програмою Уряду Канади, але цього не сталося через те, що всі номери були вже заселені українцями. Ми хотіли б наголосити, що можливість скористатися цим пільговим житлом не є гарантією Уряду Канади і ця програма НЕ розрахована на прийняття 100% усіх бажаючих. В жодному офіційному джерелі не було повідомлено, що номер гарантується кожному новоприбулому. Навпаки, з початку надання цієї екстреної допомоги мова йшла про обмежену кількість номерів, які надаються у надзвичайних ситуаціях з урахуванням пріоритетів (жінки з маленькими дітьми, люди похилого віку тощо). Зважаючи на те, що щотижня до Альберти за програмою CUAET прибуває в середньому 650 людей і у березні ми очікуємо збільшення потоку, просимо заздалегідь планувати свої перші кроки у Канаді, у тому числі житло, і не покладатися на щасливий випадок, а натомість спиратися на офіційну інформацію.
-
Привіт всім, отримав таке смс. Думаю чи не скам це раптом😅 Хтось знає?
-
Scam
-
Доброго времени суток🌞, перевезём крупногабаритный груз🛋️🚪📦, помощь при загрузке и выгрузке✊, так же, при необходимости можно вызвать второго грузчика💪🧔, есть всё такелажное оборудование ⛓️, при желании, для сохранения ваших вещей можем упаковать одьялами, привести коробки 📦 разборка сборка мебели. Длина кузова 3000 ширина 1800 При необходимости перевоза 1badroom или 2badroom приезжаем с большим прицепом. Звоните📞пишите ✉️ 24/7 +1 587-433-9097
-
Всем привет! Сталкивался может кто с ситуацией что билет куплен из Берлина в Калгари с пересадкой в Амстердаме. Но сесть на самолет не в Берлине а сразу из Амстердама? Не будет проблем? Летели до Берлина и из-за погоды не смогли сесть, перенаправили в Кельн, а отсюда намного ближе до Голландии чем до Берлина.
-
Дивно, моїй дівчині теж прийшло
-
Просто овер дофіга спаму приходить
-
Добре мати антиспам на телефоні)