UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет ) Я с девушкой ищем комнату или квартиру или с кем-то снимать квартиру/дом. Меня зовут Радослав мне 31 девушку зовут Валерия ей 23 Животных нет детей нет. Не курим Бюджет до 1600 Заранее благодарю На май месяц ищем Уже находимся в Калгари с 28 марта
-
Юморний^^
-
Привіт! Може хто має досвід і може підказати Хтось приїздив до Калгарі з брекетами? Чи знайшли ортодонта не за всі гроші світу? В мене завершальний етап, але злетів один брекет і весь результат поступово псується. Може зможете порадити лікаря Дякую!
-
А це як так?)
-
Гайз а хто може підказати що робити з metergy? я не дуже розумію як тут що )
-
Всім привіт! Така ситуація, мене моя хост фемілі додала до свого акаунту as a line, оператор Shaw. Зараз на роботі є бенефіти, та можливість взяти Rogers з Unlimited Data за 50-55$/міс. Мені потрібно буде перемістити свою лінію under my own account чи я зможу спокійно вказати номер акаунту своєї хост фемілі та перемістити тільки свою лінію до Rogers? Можливо хтось мав подібне..
-
Можливо комусь буде цікаво Macdonald's Okotoks
-
Добрый день! Кто-то может подсказать контакт юриста в Калгари, который может заверить доверенность? Спасибо!
-
Ось там є житло, напишіть їм, може кому згодиться
-
Плавиться два місяці і все
-
Ще можете написати агенту, через який ми зняли пару днів назад, може в нього що є
-
Привіт) У мене питання чи можна пересилати медикаменти по почті в Канаді?
-
А як зареєструватися?