UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Во Вьетнамском ресторане в Downtown требуются помощники повара на кухне. Ресторан находится в самом центре Калгари. Базовый английский язык требуется. Зарплата+чаевые. Всех Украинцев приветствуют. Все кандидты могут заходить в ресторан после 14.30 каждый день с резюмом для интервью. Ресторан открывается до 17.00 каждый день. Aдрес: Ha Long Bay Vietnamese Cuisine 240 7 Ave SW, Calgary, AB T2P 0W6 Тел: (403) 234-8804
-
Во Вьетнамском ресторане в Downtown требуются помощники повара на кухне. Ресторан находится в самом центре Калгари. Базовый английский язык требуется. Зарплата+чаевые. Всех Украинцев приветствуют. Все кандидты могут заходить в ресторан после 14.30 каждый день с резюмом для интервью. Ресторан открывается до 17.00 каждый день. Aдрес: Ha Long Bay Vietnamese Cuisine 240 7 Ave SW, Calgary, AB T2P 0W6 Тел: (403) 234-8804
-
Він вам не дає відповідь, бо Chat GPT має доступ до інформації лише до вересня 2021 року. Chat GPT не знає про війну Росії проти України, не знає про таку програму як CUET і не знає навіть, що королева Елезавета 2 вже не жива. Тому і інформацію він вам надати не може
-
думаю если я вызовусь помочь с организацией шашлыков все испугаются приходить на мероприятие :D
-
Information summary. І в ньому є account number, minimum monthly charge Я його підписував, думав це контракт
-
Відбувається ж відміна в першого і активація в другого
-
А як тоді працює перенесення номеру до іншого оператора ?
-
Всім привіт) Таке питанння на рахунок fair entry чи можна прийти в центр newcomers без попереднього запису а якщо ні то як туди зареєструватись.Можливо ще є якісь установи де можна получити о цей лист від соціального працівника
-
Відміняєте це в додатку ? Чи треба йти в центр продажу ?
-
Це в роджерс наскільки я знаю