UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Мудрые слова от человека который знает что он хочет. Я вот хочу вернуться через какое-то время. А у іншому розділяю твою думку
-
Не азартный я человек
-
Prefer to play on safe side
-
А откуда знать, что это не будущая успешная миледи и сейчас просто тяжелый период ?
-
Возможно будет лучше если район напишешь где живёшь, что бы не отправили на другой конец города
-
А тратить время на отношения в будущем которых нет уверенности - я не хочу
-
Даапааа толерантность
-
Без проблем, для меня важный критерий - наличие карьеры У большинства людей которые приехали пока что этого нет Многие даже не уверены хотят ли тут оставаться или нет
-
Короч так. Если б разговорьі бьіли не как про мясо, то намного больше людей писало. А так, маєте що маєте. 🤷♀️🤷
-
дико плюсую. ми готувалися до приїзду близько пів року. постійне житло на травень 2023 почали шукати ще в лютому і за 2 місяця знайшли ще з Європи. На перший тиждень орендували airbnb, все знайшлося, хоч ми і з котом приїхали. в Європі ніякої допомоги не брали, тут взяли 3000$, бо вдома в нас було все, а тут нічого. Тому постійні повідомлення типу як пожити в готелі безкоштовно та де зняти квартиру на 2-3 місяці м‘яко кажучи «дивують». А потім їдуть звідси і розказують яка Канада погана, нічого просто так не дають, треба працювати, роботи нема, податки високі, житло не знайдеш і т д
-
Если человек достиг успеха раз - то он сможет достичь его снова
-
Домовилися )
-
Ну давай, в сівіку будемо бачитися, ближче п'ятниці в контакті
-
Розумію, розумію)
-
"Конєц єта толька начала "
-
В нього зараз трохи не ці турботи,якщо знаєш за що я) Бо я тепер дядько )
-
От чому? Ви накладаєте на себе рамки, а потім випілюєтесь! Навіщо тоді житт в тих рамках якщо самі ж не витримуєте.
-
Можемо, можемо, п'ятниця вільна Дякую, у мене все заєбісь) Брательніка бери, бо він, між іншим, так і не проставився ще)) а я йому якось встидаюся натякати
-
@Levros96 як ти друже ? Давно із тобою не пили пива,може на наступну п'ятницю ?
-
Не дивно А що ще робити? Або з голоду помирати, або в петлю лізти Я ліпше на своїх правилах ріпнуся
20 Jan 2023, 19:11
139901/374240
29 minutes ago