UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт, чи є тут люди з освітою архітектора/ дизайнера інтерʼєрів і т.д? Маю декілька запитань відносно роботи в Канаді. Буду вдячний за допомогу
-
Спасибо.
-
Я не в курсе , сам только подписался на этот канал , но думаю да , в его интересах мониторить такие чаты
-
Дякую!!!!
-
А чисто теоретически ,может быть такой момент, что сам риелтор напишет?
-
Доброго вечора! Шукаю квартиру 2 bedroom з 1 жовтня, для сімʼї із 4 чоловік (2 дорослих, діти 3 роки і 2 роки), район SW Ціновий діапазон до 2100$ Дякую за будь які рекомендації Зараз територіально у Монреалі, тож не маємо змоги подивитись квартири, лише video call
-
Вітаю спільното! Мене звати Станіслав, мені 28 років. Маю освіту інженера будівельника, досвід в управлінні цікавими проектами, також маю досвід роботи на будівництві. Шукаю роботу в сфері будівництва, але розгляну будь які інші варіанти. Резюме Канадського зразку надішлю в приватні повідомлення. Англійська на початковому рівні, займаюсь її покращенням.
-
Погоди , щас порекомендуют чат полистать за полтора года , главное спать не ложись пока
-
Доброго вечора,спільнота. Порадьте будь ласка україномовного ріелтора.Дуже потрібно.
-
Условия лизинга на телефон хорошие были:-)
-
Блендер та зволожувач, разом за 60Cad. Окремо по 35. Honeywell HWM845BC Soothing Comfort Warm Mist Humidifier, Black, with Essential Oil Cup, Auto Shut-off, Wide Tank Opening, Warm Visible Mist a.co/d/3Gsme9O Smoothie Blender, Syvio 600W Personal Blenders for Smoothies, Juice and Shakes, Mini Blender with 2 Speed Control, Bullet Blender with 2 BPA-Free 20Oz Sport Cups a.co/d/aAO8IuO
-
Доброго дня, мене зовут Єлизавета, 25 років. Нещодавно переїхали з чоловіком до Калгарі. Я за освітою бухгалтер. Рівень англійського b1-b2. Працювала у мережі супермаркетів Longos у Торонто 1 рік. Маю досвід продавця-консультанта, флориста, пекаря-кондитера та помічника на кухні. Дуже гарно зарекомендувала себе та отримала reference letter від роботодавця В Україні працювала бухгалтером на металургійному підприємстві, адміністратором у стоматології та менеджером у інтернет магазині. Я мотивована, енергійна, цілеспрямована. Комунікабельна, швидко знаходжу спільну мову з людьми. Готова старанно працювати, застосовувати свій минулий досвід, вчитися новому та розвиватися й далі на новому робочому місці. Наразі шукаю роботу, відкрита до будь-яких пропозицій. Якщо хтось може щось порекомендувати або підказати, буду дуже вдячна. Дякую заздалегідь.