UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
До війни яку я відчула тільки 2 роки тому мене це не хвилювало .. Жила собі спокійно в Харкові, вдома на суржику , на вулицю виходиш і на російській бо в Харкові якось стидно на українській було розмовляти , тебе за селюка або бандерщину приймали ( круто да ?). На українську , а точніше суржик перейшла через пів року після війни .Пройшла психологічно мабуть всі стадії, від ненависті до всього руського до прийняття і розуміння що є такі русько мовні або навіть росіяни за яких можна 10 україномовних віддати . Зараз моя думка така " ну балакають вони російською , хай балакають , може їм важливо руську культуру зберегти ( ну не всі ж там дибіли ) а може вони лінгвістично не спроможні " ..я он 7 років зараз в Туреччині живу але мені теж турецька погано дається ...
-
Я пытаюсь тоже самое донести до людей. Хорошо, когда есть понимающие. Спасибо Вам🙇🏻♂
-
Почему немцы говорят на языке гитлера? И учат немецкий в других странах.
-
Іду по торговому центрі в Стамбулі і чую російську , все ..одразу сприйняття що росіянин та ворог а коли чую українську або суржик то вже якось тепліше. Розумію що це не правильно бо та україномовна може бути ще тою падлою але це якось психологічно та автоматично 🤷🤷
-
А у меня клиенты на западной Украине. Уже лет 6 общаемся. Что-то никто до сих пор дискомфорта не чувствует))
-
Вони теж після війни мали ненависть від усього світу , зараз час росіян вигрібати ..зробить таке Україна то будемо і ми вигрібати..нормальний історичний психологічний ( чи як там його ) процес ..я ось перейшла на українську і мене не трогають та всюду раді 😁
-
Слава Богу мне не попадались такие ))
-
У мене кум на російській розмовляє , його постійно дискредитують на западній Україні 😅 фіг його зна , може притягує таких.
-
Я менял около 1.35