UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
спасибо 🙏
-
Всім привіт, може хтось знає, дешевих перевізників в Калгарі? Треба матрац перевезти
-
Как я понял, вы имеете ввиду рассрочку. Для рассрочки не нужна их кредитка
-
Не надо. Но процесс проверки вашей кредитной историей будет такой же. Если магазин не даст кредитку то и кредит на мебели тоже вряд-ли дадут. Если ихняя кредитка даёт какие-то дополнительные плюшки (бонусы, скидки, проинты) то возможно имеет смысл взять кредитку и за нее купить мебель. Когда мебель будет выплачена и кредит закрыт то кредитку тоже можно закрыть (если не планируете пользоваться) Просчитайте оба варианта .
-
Усім привіт! Хочу розповісти свою історію, яка трапилася сьогодні. Влашутвався на роботу у буд. компанію (кому цікаво яка можете відповісти мені) через декілька днів, без попередження мене викликали на роботу. Робочий день був короткий, але як розвідка норм. О 9 годині вечора мені дзонить менеджер та наказним тоном запитала чи я поїду у відрядження (форт макмюррей) я відповів зо мабуть бо не зорієнтувався. Зрозумівши, що це перебор на 2 день, я написав що не хочу їхати так далеко (це реально у ж) незрозуміло куди і з ким і шо (інфо більше немає) Переписка була далі від образ що я зробив "тупу помилку", до "нехвилюйся там мій чоловік я їду до нього". Їхати нікуди я не буду, поділився історією, якщо у кого є думки - будь-ласка.
-
Пропоную підробіток. Під процент. Відпишіть лс за деталями
-
Получается, был горький опыт:-)
-
Але точно було не нудно)