UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Та ще сьогодні неділя.
-
Дівчина відгукнулась і дала антибіотик який можна в нашому випадку (вже хворіли 5 років тому) але дуже не впевнена що це правильне рішення без аналізів на сечу і кров. Наш Нефролог з Одеси без аналізу не хоче розмовляти на цю тему. Якщо є постійна рвота, треба робити крапельниці для відновлення організму.
-
Там стільки людей на 2 ну годину ночі було, то ще той квест
-
Їду до лікарні, може щось змінилося в чергах
-
Ні, не обов’язково нирки. В мене дитина завжди з високою темпою і холодними руками, це спали судин в може бути зовсім не пов’язаний. Дізнайтесь хоча б в лабораторії про аналіз сечі-чи можна без направлення. Ви в лікарнях не дочекалися лікаря зовсім? Чи щось сказав?
-
Я вище написала що не роблю це без аналізів так нам і ніфролог відповів.
-
Не обов’язково це повторюється. Моя думка їдьте до лікаря, чекайте скільки потрібно, отримайте аналізи і лікарський діагноз і правильне лікування. Не лікуйте захворювання самостійно антибіотиком дитині. тим більше якщо підозра на нирки. Обов’язково Скажить лікарю, що вже мали таку проблему. Здоровя дитині, а вам спокою, рішучості та виваженості
-
Дякую всім за пораду
-
Кришечка була першим дзвінком тиждень тому, а то є вже предсимптоми нирок. Пієлонефрит. Я з цим вже набадалася. Їздили до Східниці пити води місяць і нам полегшало і потім строжайша дієта
-
Повідомте CRA про зміну адреси, коли виїжджаєте , надайте ваші банківські дані та залиште банківський рахунок відкритим до отримання грошей. З банком домовтесь, що закриватимете рахунок навесні, коли отримаєте розрахунки від податкової. Одні банки дозволяють закрити рахунок онлайн, інші по телефону.
-
Тобто варіанту розлічити податок не будучи в Канаді немає?
-
Добре ще раз навідаюсь в банк, дякую