UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
И тебе тоже вопрос про сумерки на субботу
-
Друзі, я ось читаю про "допоможіть знайти роботу, хоч якусь". Я пів року особистого часу вбив на створення uujobs.ca, допилив розділ резюме, 2 десятки разів кидав гасло - додавайтесь, коли там буде база фахових людей - канадці самі прийдуть шукати українського спеціаліста. Групи створив, статті писав про помилки та на що звертати увагу. Резюме навіть допомагав хлопцям складати. І знаєте що? На сайті аж 9, 9 (!!) резюме, з яких 4 - то волонтери-розробники системи. Мені доволі прозоро чому у всіх тут є проблеми, бо в кожного "своя хата скраю".
-
Ну или все ок будет, у нас можем сыграть, мы там не сильно далеко от Сентри
-
Там со столами тяжко, надо к открытию приезжать, это к 10, чтобы урвать принципиально небронируемый стол в основном зале)
-
Сумерки мне милее любого рождественского торжества)))))
-
Проєкт файний, і інтерфейс зручний, але нажаль вакансій мало. Дивлюсь періодично оновлення, нажаль мало айтішного. Треба контори туди долучати ..
-
Конторам треба показать фахівців, і ще довести що вони кращі за місцевих. Це велика окрема робота, але до неї ще довгий шлях з такою "підтримкою"
-
Продам демісезонне жіноче водовідштовхувальне взуття. Розмір – 39. Довжина устілки – 25 см. Вартість – 25 CAD. Забрати можна на Beltline.