UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт 🙋🏻♀️ хто може допомогти розібратися з податками/порекомендувати спеціаліста, або поділитися ресурсами, де можна все почитати. За два тижні заплатила 30% податку від зарплати, якщо й за наступні 2 тижні стягнуть 30% щось дуже багато виходить, хоч в колег менший відсоток. Хочу зайнятися тим питанням, бо ще якщо з іншої роботи такий податок, то це щось взагалі… тільки другий місяць тут, не зовсім був час розібратися в податковій системі. Буду вдячна за будь яку інформацію😉
-
Thanks
-
Да ради бога, если тебе так легче, пусть будет евро.
-
это и есть евро
-
в вингспен нет почти интеракции между игроками и несколько способов набрать очки (если я правильно пом)
-
А как ты хотел?
-
аргумент...
-
Нет, не чистое евро, слава богу Евро это Марс или Брасс
-
wingspan не евро?) самое обычное
-
З кінця березня, шукаю житло,для одного хлопця,без шкидливих звичок,на підселення. Thanks.
-
Мне не нравится 🤷
-
🌸 Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни🇺🇦, кому потрібнo: 📍Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) 📍 Сигapeти - (будь яка мaрка) 📍Elf Bаr - (5000-9000 тяг) 📍Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) 📍Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) 📝 Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм❤️
-
да вот я и пытаюсь выяснить
-
Каркассон отвратительная игра. И катан туда же. У тебя, конечно же, может быть другое мнение🤷🤗
-
у тебя травма от евро?) каркассон кажется не менее прекрасной игрой