UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
привіт, якщо хтось уже отримав ПР по Opportunity Stream, або подався - скільки у вас зайняло все з моменту подачі, або скільки чекаєте?
-
Якого року?
-
Взагалі немає сенсу. Продайте та забудьте
-
Якщо у вас педагогічна освіта вам левел 1 дадуть просто дуже … тут вже питання в тому, шо на pr треба левел 2. Але з освітою отримати левел 1 ізі.
-
дякую! а продовжувати працювати по професії треба до номінації, чи до самого кінця поки не отримаєш картку?
-
Народ, хто по андроідам шарить. Я купив для баті піксел 7, який люди брали під контракт з теласом. Шось я читав таке, що ці телефони повинні бути активовані на мережі, з якою контракт брали. Звучить як хєрня, але хто його знає з цими андроідами. У мене є один куду номер, то можу це зробити. Чи це правда взагалі?
-
Комбінована програма! Банф, тюбінг АБО термальні джерела міста Банфф! Приголомшлива пригода чекає на вас! 😃 Приєднуйтесь до нашого захопливого туру в Банфі, де на вас чекає неймовірний спуск на колах по снігу і незабутні враження від тюбінгу в серці Канадських гір. 🏔️ АБО - термальні джерела Дати туру: 24.12.2023 Старт о 9:00 з центру міста Місце відправлення: Зупинка city train Sunnyside maps.app.goo.gl/JasfNDdXPua6BUwD8 Вік учасників: Від 4 років і старше Що ми пропонуємо: 🌟 Погуляти Банфом і насолодитися його красою 🏞️ Спуск на колах по снігу найдовшою трасою в Альберті 🌀 Тюбінг на спеціально обладнаних майданчиках із захопливими спусками🎉 Підйомники на курорті для зручності після спуску 🚠 Учасники туру матимуть можливість: 💫 Отримати величезний заряд емоцій від активного відпочинку на природі 🌲 Відчути адреналін під час захопливих спусків на колах по снігу та тюбінгу 🤩 Завоювати висоту та насолоджуватися захопливими краєвидами Канадських гір 🗻 Вартість туру: 55$, дитячий квиток 45$ Важливо. Додатково сплачуеться оренда тюбів та підйомники Вартість: Дорослі - $45.00 Діти 13-17 - $38.00 Діти 4-12 - $29.00 Поважний вік 65 - $38.00 АБО Термальні джерела - 16$ Не пропустіть шанс відчути справжній драйв і радість від зимових розваг у серці відомого курорту Банф! Приєднуйтесь до нас для незабутньої подорожі! 🎿✨ Придбання квитків - tickets.uucalgary.com/e/5/tubinghot-springs-banff-dec Розклад подій - tickets.uucalgary.com/o/1