UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Забыл прикрепит твоё сообщение к ответу )
-
Пропаганда везде и нацелена на разные слои населения ! И знаете , если Сократ говорил «я знаю то , что я ничего не знаю», то не тупые ли мы все ?!
-
Скажу лишь только то, что пропаганда не делает из людей тупых, пропаганда изначально нацелена только на тупых))
-
Многие люди , жившие в регионах Донбасса и Крыма , реально были подвержены промытию мозгов , начиная с 2004-2006гг , и то , что они бежали в рф , в не на западную Украину, факт этого промытия! Потому ребята, Давайте в будущем не искать кривое в другом человеке , а попытаться понять , почему этот человек так поступил и был ли у него другой выбор !
-
Всім привіт! Можливо хтось може порекомендувати у Калгарі лікаря психіатра? Бажано щоб укр/рос мовний, але не обов‘язково. Дякую ✨
-
Привіт всім хтось пересікав кордон під час війни? Мене цікавить як ви це зробили Просто мій друг пересік но дуже дорого я шукаю щось дешевше
-
Нет денег, и именно поэтому летит в Канаду)))
-
Так , погоджуюсь з цим ! Шо сталося, то сталося і ми не могли ніяк змінити цей розклад речей! Бо це все є сценарій такого фільму , в якому прості люди не приймають ніяких рішень! Треба далі жити , треба вчитися новому та бути більш людьми , ніж ми УСІ були до цього лютого !
-
@marianaimia вы вроде?
-
Никто и не говорит кому как любить свою страну, никто не учит как быть патриотом. Говорят лишь, чтоб сепары ехали жить в кацапстан, вот и всё
-
Заканчивайте срачи
-
Добрий день! Робив може хтось пересадку у Ісландії, потрібна там якась віза чи ні? Не буде проблем у аеропорту?
-
Друзі доброго дня, звертаюсь до тих у кого є пікап або машина в яку можливо загрузити матрас і ліжко( воно розкладається) я можу заплатити, доставити потрібно сьогодні
-
Але друзі , нам усім треба контролювати свої ємоціі та вчитися жити за новим станом ! Бо інакше це все буде нас руйнувати всередині !