UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Просто мне этого ни понять наверное
-
Правила гілки "Куплю/Продам" 1. Всі обговорення товарів, оголошень, коментарі - лише в особисті повідомлення продавцю. Учасники чату, котрі будуть регулярно та навмисно порушувати це правило, флудіти у цій гілці, будуть обмежені в доступі до чату. 2. Оголошення "Продам" мусять містити фотографії товару чи послуги, опис, ЦІНУ. 3. Оголошення "Куплю" мусять містити чітку інформацію про товар чи послугу. 4.Публікувати не більш 2 пропозицій за день
-
Есть такой тип людей, и это нормально
-
К сожалению, это можно считать итогом дискуссии. Нужно закрывать срач. И так все понятно
-
Я канадцу совсем ничего такого ни говорил, у него просто так же погорело как и у тебя, просто у вас понизилось эго
-
Ты считаешь это правильно??
-
Ценой спекуляции на войне и то что ты с Украины??
-
Привіт усім! Підкажіть будь ласка де можна купити кутю
-
Работница канадского магазина по продаже каннабиса рассказала, что один из покупателей написал весь сценарий первого «Шрека» в комментарии к заказу. Он полностью напечатался на одном чеке, который позже девушка повесила на стене. Лимиты на количество символов не нужны
-
Дельный совет
-
От що буває, коли заощадив на QA
-
Раджу отримати ліцензію та платити рівно податки, бо з таким підходом до людей і клієнтів, рано чи пізно можуть виникнути проблеми...я думаю будь-яка нормальна людина не проти заробітку але не по свиньськи) І доречі, Барига - це продавець, торговець, бізнес якого оцінюється як недостойний. Якщо вже оперуєте термінами то хоч приділіть увагу їх значенню, а то це зовсім не людина яка перепродає отримане незаконним шляхом)
-
Подскажите, как возобновить Укр. Права в Калгари?
-
Ищу работу. Констракшн, мувинг, сайдинг.