UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Друзі, зустрічаємо український новий рік 31 грудня о 12:00 у боунес парку. Формат - потлак (приносимо їжу з собою), та якщо ліньки готувати - ставимо лайк цьому повідомленню (мені лінь готувати, я згоден заплатити 20$ за невеличкий шашлик та біф джерки). Орієнтуємось на ~20 людей в варіанті #2, тож завтра до 12:30 дивимось на кількість лайків та їдемо затарюватись та маринуватись. Десь о 15:30 їдемо по домах святкувати вже в кругу сім'ї. Буду дуже вдячний, якщо хтось зможе організувати сало, бо я не встиг посолити на цьому тижні. Напої кожен бере свої, кому що до вподоби. До зустрічі!
-
Друзі, зустрічаємо український новий рік 31 грудня о 12:00 у боунес парку. Формат - потлак (приносимо їжу з собою), та якщо ліньки готувати - ставимо лайк цьому повідомленню (мені лінь готувати, я згоден заплатити 20$ за невеличкий шашлик та біф джерки). Орієнтуємось на ~20 людей в варіанті #2, тож завтра до 12:30 дивимось на кількість лайків та їдемо затарюватись та маринуватись. Десь о 15:30 їдемо по домах святкувати вже в кругу сім'ї. Буду дуже вдячний, якщо хтось зможе організувати сало, бо я не встиг посолити на цьому тижні. Напої кожен бере свої, кому що до вподоби. До зустрічі!
-
-
+/-
-
Судя по голосованию, предлагаю приходить к трём
-
Трохи виглядає як вкид і російське ІПСО. По-перше, закон ще не запрацював. По-друге, в ньому ніяких змін стосовно трьох дітей не було.
-
❗️В соцсетях утверждают, что со вчерашнего вечера на украино-польской границе резко усложнили пересечение "выездным" категориям мужчин Пользователи пишут, что с 20:00 у всех мужчин (многодетные, волонтеры, инвалиды) требуют справку по военкомат (это происходит на всех пунктах пропуска, кроме того, там появились представители ТЦК). Также пишут, что перестали выпускать многих водителей, едущих по системе "Шлях", а также инвалидов 2 и 3 групп. При этом другие пользователи сообщают, что проехали с обычными документами, без заверения в ТЦК. Официальных комментариев по этому поводу не было. ПОДПИСАТЬСЯ ✅ Прислать контент
-
И когда это в Украине все по закону делалось? Уже весь интернет гудит!!!!
-
Сумнівне джерело інформації у вас
-
Koodo шлак, сьогодні закрив останній тариф
-
Самого телус чи якихось перепродаванів?
-
Правильнее сказать не пропуска :(
-
Это новые правила пропуска мужчин вступили в силу