UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Єдине шо покурити крім аеропорту Мюнхена ніде не можна було)
-
Як звичайні перельоти
-
❗ Вceх привeтствyю, дaвaйтe сoтрyдничать❗ Приглaшaю вac сoтрyдничaть в сфepе цифpoвыx aктивoв. Дocтатoчно интeреснaя и прибыльнaя тeма eщё и бeсплатнoе oбyчениe Дoхoд oт 1000💰в нeделю Жeлающиe рaзвивaться и зapабaтывaть бoльшиe дeньги ПPИГЛAШAЮ к сeбe в ЛC
-
Обираєте провайдера з підходящим вам тарифом і умовами (для електрики - Direct Energy, Enmax або серед десятка інших; Інтернет - Telus, Rogers, або інший на ваш смак). Телефонуєте їм або оформляєте заявку на сайті, заключаєте договір, там все інтуїтивно зрозуміло.
-
Добрий ранок. У мене вже пів року з дебетової карти кожного місяця знімають плату за користування картою. Хоча до цього 4 місяці було зняття, але потім їх зразу повертали на рахунок. Наскільки я знаю, то користування 2 роки є безкоштовним. Робила карту разом з мамою, то у неї все ок і ніяких плат за користування немає(знімають і одразу повертають). Підкажіть, будь ласка, чи була у когось така ситуація і як її вирішили?
-
Доброго дня була два дні тому в госпіталі щось типу чергового травмпункту( що можу сказати … жива й то добре .Раджу сімейного лікаря ( нормального)й лікуйтеся не запускайте здоровʼя . З тиском 190/130 я сиділа в вітальні з 16.00 до 5 ранку. Зробили аналізи сказали треба менше жерти смаженого і відпустили додому.
-
@am0nshi @mr_1nkognito @iam_dominicana @Levros96
-
Вітаю! Підскажіть що категорично не можна привозити до Канади, щоб не було проблем в аеропорту, солодощі? ковбаска?
-
Ооо. Це тема важка. Якщо по документах дитина записана на батька , то дозвіл на виїзд за кордон обов’язково. З 18 років не потрібно. Якщо мама цієї дитини мати-одиночка, то вона повинна взяти підтвердження про це у ЗАГСі. Якщо мама з народження дитини жила без батька і записала дитину на батька, і не знає перебування батька, то все одно потрібно дозвіл від батька або вирішувати через суд. Суд може надати дозвіл на виїзд. І це не так швидко.