UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Про коледж нічого не можу сказати
-
Нагадую, що сьогодні об 11 год при церкві св. Володимира всі любо запрошені вшанувати пам'ять жертв Голодомору - геноциду українського народу, що відбувався під правлінням срср у 1932-1933 рр. На пік голодомору смертність в Україні набула катастрофічних масштабів. Щодоби мученицькою смертю помирало 28 тисяч осіб, щогодини – 1168 чоловік, щохвилини – 20 людей. За деякими даними, голодом замучено до смерті було більше 10 мільйонів українців...🕯️
-
Зависит за сколько по времени букать. Если сильно заранее и не на неделю - эйрбнб выгоднее. Если на пару дней или в последний момент - букинг часто с сегодня на завтра даёт хорошие скидки чтобы догрузить отели
-
А так хоккей это очень дорогой вид спорта, так что советую изучить сначала все разные программы. Ещё бывают школы со спортивными направлениями. В моей школе (я в Канаде давно) было хоккейное направление. И ещё зимой зальют много маленьких районных катков. Рекомендую это место для покупки коньков (second-hand) . Как нога вырастет, их можно там же обменять на побольше. У них две locations: www.playitagainsports. com/locations/calgary-ab-west-hills#cid=glbc www.playitagainsports. com/locations/calgary-ab-shawnessy
-
Добрий день! Хочемо записати дітей на хокей, також розглядаємо інші спортивні секції/школи. Чи є у когось досвід як це все відбувається в Калгарі?
-
Я как-то анализировал и вышло дешевле жить в гостинице, чем в квартире с Airbnb такого же уровня
-
На booking выходит дешевела на 10-15%
-
Спасибо)