UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Безкоштовно. Забирати в даунтауні біля Калгарі Тауер
-
This is the greatest platform ever I've ever worked with this platform has changed my life from grass to grace I invested $450 and after 10 hours I got back $6,700 this is so real 100% grantee your profit back click join channel to see more testimonials and more information. JOIN CHANNEL JOIN CHANNEL
-
Привіт Можливо хтось летить 25 січня Варшава Франкфурт Торонто Калгарі ? Шукаю попутчиків ☺️
-
Добрий день всім! Ми з чоловіком прилітаємо всередині лютого в Калгарі та шукаємо кімнату(до 800$) або квартиру(до 1300$), не куримо, не пʼємо, дуже спокійні люди, плануємо працювати та заробляти гроші Якщо в когось є інформація щодо житла, яке ми могли би зняти - напишіть будь ласка, дякую завчасно💕
-
И після цього буде зрозуміло на який рівень йти навчатися? Чи є безкоштовна реєстрація на цей тест?
-
Доброго дня. До навчання англійської необхідне пройти тестування, наприклад це - Canadian Language Benchmark Placement Test (CLBPT)?
-
То тільки молоді, без дітей, і то чисто для виживання. Хоча є варіант, і то добре.
-
Можливо хтось працює на залізниці, буду рада поспілкуватися. Напишіть в особисті ♥️
-
Всім привіт. Я прилітаю в Калгарі через 2 тижні 20.01. Шукаю роботу, яка підходить для PR. Розбираюсь в сантехніці, розбираюсь в автомобілях, вмію заварювати прості метали. Мені 26 років, не курю, вживаю алкоголь, швидко навчаюсь. Можливо в когось є варіанти, дайте знати, за можливу допомогу в працевлаштуванні, віддячу. Всім добра