UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У нас тут нет любителей такого, это вам в другой раздел
-
Радію з того, що в нашій групі є багато людей, які діляться корисною інформацією і не втомлюються це робити, допомагаючи своїм співвітчизникам. Велике вам дякую, це безцінно!❤️
-
Друзі привіт Раді вам повідомити що вже 19 СІЧНЯ відбудеться наша друга вечірка від Check point 🫶🏼 Минулого разу було дуже атмосферно і повний sold out, Ми получили неймовірно велику кількість позитивних відгуків ✨ Впевнені що ця вечірка буде ще більш вражаючою 💥 Отже, що на вас чекає: ▫️ Виступ наших талановитих dj: XK- Progressive House TIANARIE- Progressive House BALYA- Techno RV NOMERA- Techno ▫️Унікальна шоу від trio “Timeless” ▫️ Звучання живого голосу Вʼячеслава Кретова та Валерії Сизоненко Не забудьте про можливість придбати авторські напої смачну їжу та кальян А щееее Буде дуже багато призів! Тому не пропустіть можливість гарно провести свій час Приходьте, получайте позитивні враження та діліться ними з усіма 🫶🏼 Квитки: www.eventbrite.ca/e/european-night-tickets-787259041987?utm_experiment=test_share_listing&aff=ebdsshios Інстаграм: www.instagram.com/checkpoint_yyc?igsh=ZWI2YzEzYmMxYg==
-
Здравствуйте, ребята кто работает тейпером отзовитесь пожалуйста
-
Всім привіт. 🌸Шукаю роботу🌸 Розгляну будь які пропозиції🤝 Наперед вдячна за будь яку допомогу та підказки🌈🌈
-
Привіт всім! Хотів би висловити свою вдячність всім учасникам цього чату. Дуже сумно, що більше ніколи не повернуся у своє рідне місто, поки триває ця складна ситуація. Я хочу подякувати всім, хто мені допомагав з переїздом і знайти житло - ваша допомога була неймовірно цінною. Величезне людське спасибі вам. Будьте обережні та бережіть себе, будь ласка.