UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Говорю з мамою,у них триндец. Світло за 3 дня було 4 години. В Києві вже 1,5 доби немає ні води ,ні світла. В швидку додзвонитися не можуть
-
Доброго дня,можливо хтось може допомогти знайти роботу,на прибирані чи допомога на кухні,мийні ..в районі SW буду дуже вдячна!
-
Напиши на сайте пост со всеми деталями и вейджем
-
Є робота , містл Калгарі , Roofing !! Всі подробиці в лічку ! Після 5 години вечора відповім
-
Верно
-
Всім привіт, шукаю кімнату в Калгарі, або когось, хто хоче знімати квартиру 50/50
-
Ну так по cuaet достатньо одного члена родини з укр паспортом. І ось приходить родина наприклад: мама з укр паспортом, а діти з рос. Їм не відмовляють. Може ще і тато з рос паспортом десь притреться. І брешуть же що жили в Україні. А коли вони приходять у церкву до представників різних іміграційних організацій, так у тих, де тільки канадці працюють, вони інодні навіть не в курсі, що росія на Україну напала 🤷♀️
-
Так отож)))) Але мова більше не про CUAET як такий, а про те що особи з російськіми паспортами приходять до української церкви, у центр допомоги українським біженцям, який існує за донати і де волонтерять біженці з України. Коли твоя країна напала на Україну яким падлом треба бути щоб ще й претендувати на допомогу для біженців, коли ти просто пристосуванець!Сказати що це нахабство - не сказати нічого.
-
Умом рассею нє понять
-
Главное что б эти фанаты путина знали, что Канада даёт оружие и деньги Украине. А они в Канаде работают и платят налоги, и на эти деньги убивают ванек в Украине. Что б жили с этим =) предали Украину и предали своих орков) ничтожество) я думаю и тут сидят тайно фанатики