UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хлопцы, поставили одну звёздочку, помогли побыстрее уйти с работы. Бить людей нельзя, ломать тоже, даже verbal harassment наказуем. Вы им слишком много внимания уделяете. Идиоты есть везде, полезные - тоже. Вы в первую очередь свои нервы и свою энергию тратите, а там - непрошибаемо
-
Можливо , але я вчився по українській книжці і екзамен здавав на український , то нічого такого не помітив. В принципі 30 запитань , мініму 25 відповідей правильних і необмежений час , думаю під силу любому. Навіть якщо будете вдавати 2-3 рази. Але реально, головне прочитати книжку. Там часу на дві години )
-
Беріть інфо лише у офіційних посиланнях. Можу скинути книжку пдд на українській мові , також тести ви можете здавати на українській коли будете проходити процедуру обміну
-
Ну він-то російською, тому висновки про раша-тб я зробила
-
Пропаганда отлично работает не только на внутренний рынок.
-
Мала невдачу їхати у таксі з ватним таксистом українського походження. Людина тут живе 14 років і…як ви думаєте з ким, на його думку, воює путлєр і раша на території України? З проклятим НАТО! Але жити 14 років у Канаді, яка не просто член, а і один із засновників НАТО то норм. Шо у них в голові? 🤯Не розумію. Задовбали вже. Вибачте ща цей потік думок. Накипіло просто 😡
-
Друзі, поділіться досвідом будь ласка, як оформити субсидії до дитячого садочка. 🙏🏼
-
Рік коли професія відрізняється. Мало хто з новоприбулих йде працювати по тій же професії