UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Берези більший. Там пилок більш мікроскопічний. Хоча амброзія -ще та зараза
-
Слухайте їх. Вони самі прилетіли трошки раніше, ніж вчора, і дають «корисні» поради. Я ходив в АВ с квебекським номером і платив тільки 5% gst, не було нічких 8% екстра. Ви прилітаєте сюди, і можете поміняти billing address та/або взагалі номер на місцевий.
-
Я намагалась, але витратили на це дуже багато часу з клієнтом і так і не звʼязалась з тех підтримкою((( Гадаю це можливо, але якою ціною😅
-
Якщо міняли номер на Альберти - податок Альберти, але якщо ви тут будете з номером Онтаріо- податок Онтаріо за номер буде. Ба більше, навіть як купляти телефон в розстрочку буде податок Онтаріо, якщо код оператора не Альберти
-
Я нашел что у меня второй диплом "про переквалификацию", и он весом не признан как мастер дигри
-
Так
-
Здравствуйте! Извините если вопрос тупой🙈Кто летел в Канаду компанией WestJet? Какой должен быть максимальный размер багажа? Я нашла, что общий размер не должен превышать 157см, но как правильно измерить? Ширина, длинна и глубина, суммировать три показателя получается или еще это множить на два?
-
Було би дуже цікаво подивитись на ваш біл з номером Квебека і податком Альберти, будь ласка не давайте «корисних порад» людям, якщо ви не несете відповідальності за свої слова. Бо я працюю в цій сфері набагато більше ніж вчора і мала дуже багато кейсів де люди платили таксу іншої провінції, не дивлячись на те, який у них вказаний billing address
-
До того ж, цікава ваша порада «Ви можете змінити номер на місцевий», а плату за підключення/зміну кожного номера 60$ ви будете людям оплачувати? Вже не кажучи про те, що всюди треба буде це зробити, в усіх установах, ба навіть у відправлених резюме на роботу
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, де найкраще купувати білети?
-
Это игра в одни ворота, мне кажется:)))
-
Жаль, что "Нельзя просто так взять и озвучить личное оценочное суждение", если оно расходится с современной прогрессивной повесткой. Как нужно было отреагировать: Ой, какая молодец, какой смелый поступок! Верно? А ещё она это наверняка сделала просто так, а не для соответствия некому современному Шкурограмм-образу, когда видишь десять разных девушек на фото, а вот десять отличий найти уже не в состоянии ((( И да, её никто не призывал травить, оскорблять, отменять и прочее. Фанам просто не понравилось и всё.
-
Я подтверждал
-
Морриган всегда будет выглядеть превосходно хд
-
Усім привіт! Хтось знає, як можна компенсувати витрати на стоматологія, які були до отримання бенефіт карти? На сайті albertahealth нічого не знайшла
-
@stoner_ministry удали это, прошу)