UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Что бы вы хотели
-
10 $ за дві
-
Сидр
-
После сдачи теории вам дают 7ой класс прав. С ним вы имеете право управлять только в присутствии того кто имеет минимум 5ый полный класс. Только через год можно получить 5ый класс gdl после сдачи роад теста. Этот срок никак нельзя сократить. Можно только сократить переход от 5гдл до 5го полного класса.
-
Печу справжній Бородинський хліб для вашого столу. Мій хліб випікається з додаванням справжнього меду (ніякого цукру) та на витриманій житній заквасці, без дріжджів та всілякої хімії 🌾 👨🍳 #ХлібнеДиво! Замовляйте та поринайте у світ спогадів про рідні смаки🥖😋 #БородинськийДотик #СмакЇжі"
-
Продаю Mazda 3, 2015 рік , 2.0 бензин, в чудовому стані. Актив статус.Пробіг 190тис. У машини було два власника , перший до 2023 , потім володів машиною я. В комплекті літня резина та диски , фото прикріпив нижче. Ціна 11500
-
Блин, не знал:-0
-
Вітаю, маю таке питання. Працюю на Українську компанію і вони погодились переказувати заробітню плату на канадський рахунок, але для цього необхідно подати якесь підтвердження Українському банку, що я тут дійсно самозанята людина(Бо не розуміють що тут не обов'язково реєструвати умовний ФОП щоб бути self employment) щоб затвердити купівлю валюти. Підкажіть, може хтось стикався з таким, де реєструватись чи що відправити їм щоб надати цей, умовний, доказ самозанятости. (Work permit їх не влаштовує, вже відправляв) Дякую 😉
-
Сначала не понял, а потом как понял
-
27-го буде зустріч з нетворкінгом, має сенс там задати це питання в тематичній середі?