UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам ❗️ Багажник на дах авто Ціна - 50💲 (можливий торг)
-
Так,пишу
-
Я видимо не так сформулировал мысль, я нисколько не ною, наоборот, это крутой интересный опыт и это шанс на достойную, а главное спокойную жизнь, я рад находится там, где я сейчас. Плюс стройка это, что-то совсем новое в моей жизни. Я понимаю, что на стройке я как минимум на несколько лет и с радостью получаю новые навыки и опыт.
-
Екскурсію такого типу Johnston Canyon, Banff Castle, Hot Springs та озеро
-
Я раджу вам обом прийти 27, там будуть доповіді хлопців, хто вже тут щось відкрив, нетворкінг/кофі брейк, та секція питань/відповідей
-
Продам ! Чохол для авто зима,літо . Waterproof Ціна - 25💲
-
Ні ні, я там добавив потім в повідомлення Це не особисто до вас,що ви ниєте Просто тут в чаті таке дуже часто))) Просто іноді люди хочуть все і сразу А потім лають Канаду, і все їм Канада винна Бо б ніхто нікому нічого не винен, люди роками намагались приїхати в Канаду, тут зробили просто найпростішу програму, і все людям не так, бо звикли ніби в Польщу просто собі приїхали Тут на стройці можна такі гроші крутити, що в офіс таких не заробиш Знаю особисто француза одного ( типу з квебеку) має тут фірму, робить дахи, сам один, буває кличе мене допомогти То він каже що 100к в рік після податків має ( програмісти не всі так мають ) Так що не так погано тут на стройці і працювати