UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо більше 23 років то можна туро. Мені 22, то я користувався офіційною орендою, а пошук виконував на сайтах типу каяк. Там знаходить по найнищим цінам серед всіх компаній
-
Привіт ! Продам KIA SORENTO. 2011 рік. Максимальної комплектації в даній моделі. Повний привід. Весь взагалі цілий, максимально доглянутий, один єдиний власник з моменту купівлі. Корозія взагалі будь де відсутня. Обслужений до дрібниць, майже нові зимові колеса ! При бажанні можемо сміливо їхати на будь який сервіс для перевірки. Авто дійсно вартує уваги. 9700 CAD.
-
До речі, хтось писав днями, що немає сухариків. Сьогодні був у Фрешко Вайтхорн - там гори сухариків Флінт на будь-який смак. Оселедець у відерцях у наявності також двох видів.
-
Є вареники і котлети по-київські?
-
Де взяв - туди й привіз, заправивши перед цим Як треба в іншому місці здати, то сразу ж це і вказуєте, і вибираєте іншу точку.
-
Во фрешко вайтхорн
-
Проблем не було з арендою? Машину можна лишати де завгодно чи ні?
-
Привіт. Продам таблетки "Джаз". Лікар мені відмінила.Лікування закінчилось. Маю 3 лишні пачки. Кожна коштує 20к. Кому потрібні пишіть у приватні повідомлення. ДЯКУЮ.
-
Привіт. Продам таблетки "Джаз". Лікар мені відмінила.Лікування закінчилось. Маю 3 лишні пачки. Кожна коштує 20к. Кому потрібні пишіть у приватні повідомлення. ДЯКУЮ.
-
Перший раз брав доречі на українській посвідчення, також було без проблем
-
але я брав кучу разів, і всі в enterprice можливо є якісь компанії із кращими умовами, але я як вперше взяв по гарному прайсу гарну машину, так і беру там. Машини за увесь час були нові, без ніяких обмежень на кілометри, як бува начебто інколи
-
Я просто ні разу не брав, тому питаю)
-
а які можуть бути проблеми? я без агресії типо вчасно взяв, вчасно здав поводиш себе адекватно на дорозі, то все гуд