UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня всім. Чи є тут хтось, хто вже подався по AOS з зарахуванням українського досвіду як ФОП? Через пошук в чаті знайшла, що хтось збирався це робити, але результатів не бачила. Якщо є такі люди, підкажіть,будь-ласка, які саме документи надавали для підтвердження досвіду за межами Канади (саме ФОП). Теорію я знаю,цікавлять саме реальні кейси,якщо такі є. Дякую
-
Что за документ city of Calgary TNDL? Я так понимаю это лицензия ! Как ее получать ?
-
Пишите пожалуйста в личные сообщения, email address или же звоните по номеру. Все данные оставила. Я не могу отвечать в рабочее время на телеграмные звонки или смс.
-
Зрозуміло, дуже дякую!
-
Так
-
Так на обидва питання?)
-
Так
-
Доброго дня! А підкажіть, будь ласка, з приводу друку в бібліотеках. Якщо зареєструватись в одній, то чи буде пропуск працювати в усіх? І чи можна одразу після реєстрації попросити роздрукувати?
-
Вітаю друзі! Я майстер ювелір з 14ти річним стажем, працюю в нашому улюбленному Calgary! Пропоную такі послуги : ➡ Виготовлення ювелірних виробів будь-якої складності (Золото , Срібло) ➡ Ремонт ювелірних прикрас усіх типів (Золото, Срібло) ➡ Полірування та чищення ювелірних виробів ➡ Реставрація (Золото, Срібло) ➡ Робота з емаллю (Золото) ➡ Ланцюжки та браслети ручної роботи ➡ Також є можливість оцінити дорогоцінні камені у сертифікованого спеціаліста За деталями: @Argam_Mel (Telegram) +380991140810 ( WhatsApp) (403) 835-0882 (Local number) З повагою!
-
@Argam_Mel