UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Sorry, я не розумію )
-
Привіт усім, може трохи не по темі, але може хтось знає щось) Планую їхати з Канади в травні до України, але в мене закордонний паспорт старого зразка, чи не буде проблем з контролем на пересадках? Дякую за відповіді 😊
-
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, чи потрібен SIN # для дитячого садочка?
-
Не потрібен
-
Ні, це приватний daycares
-
Якщо ви маєте на увазі kindegsrten class який вже при державній школі, то здається в нас теж запитували при реєстрації. Але приватні daycare не повинні вимагати.
-
🚗 Продаємо нашу машину Ford Edge 2020 SEL AWD або переоформимо кредит на неї через переїзд, ми 2-і власники, ціна викупу $33699, якщо цікавить кредит, пишіть в особисті повідомлення, розповім деталі. Машина в повній комплектації та у відмінному стані, як нова, всього 30 тис км (ми проїхали всього 2 тис км), колір – білий перламутр. Весь час припаркована в підземному паркінгу. В машині є: ✅ панорамний дах ✅ кермо та сидіння з підігрівом ✅ електрорегулювання сидінь ✅ шкіряний салон ✅ CarPlay ✅ Power Liftgate (багажник відкривається махом ноги) ✅ камера заднього виду ✅ задні парктроніки З усіх питань пишіть у особисті повідомлення.
-
Бо при видачі СІН номеру нам сказали, що нікому його не показувати, крім податковоі та роботодавця, це мене і насторожило.
-
При заповненні заявки вони просять вказати СІН номер батьків, це так повинно бути?
-
Можете запитати в них навіщо він їм і чи можна відмовитись надавати. Вирішуйте залежно від відповіді.