UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт Чи є у когось автокрісло для 12-15кг дитини? (2-3роки) Куплю/орендую/прийму в дар 23.02 в Калгарі
-
Я о нем сначала подумал как прочитал, но что-то не сходилось
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботoкc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботoкc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Я вот жду что император скоро в хаос переедет на пмж
-
24 лютого 2024 року виповнюється два роки від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. У цей день ми віддамо належне мужності українського народу та вшануємо пам'ять тисяч невинних людей, вбитих в результаті геноцидної агресивної війни Росії проти України. Субота, 24 лютого 2024 16:00-17:00 Calgary City Hall Atrium 800 Macleod Trail SE Просимо долучатися і поширити інформацію! fb.me/e/4ei79B4wr
-
Ищу человека на свое место с 1 Марта! *комната, не квартира* 1100$ аренда + 1100$ депозит Это хорошая с новым ремонтом квартира. ⁃ Спальная комната + личная уборная ⁃ Общие помещения: кухня, гостиная, прачечная ⁃ Одно подземное парковочное место(включено в стоимость аренды) ⁃ Стиральная машина и сушилка в квартире ⁃ Электричество и wi-fi не включено ⁃ Без животных Фотографии сделаны хозяйкой, в реальности спальная комната и гостиная без мебели Если интересно, писать в личные сообщения. Адрес: 1410 2 St SW
-
Привіт! Зараз маємо такі тарифні плани: Найдешевші: $34 - 30гб $39 - 50гб Якщо вже з Fido: $40 - 60гб $45 - 100гб Сімейний, якщо маєте домашній інтернет Telus: $160 за 4 особи (кожний по 100гб) Сімейний, якщо маєте Shaw домашній інтернет: $180 за 4 особи (кожний по 100гб) Якщо маєте власний бізнес або самозайнята особа: $185 за 4 особи (кожний по 100гб) Пишіть в особисті, якщо ж питання. Або приходьте Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique
-
Угу