UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, шукаю репетитора з англійської для індивідуальних занять, чи може хто порадити ? Заздалегідь дякую
-
А є ссилка на офіційне джерело цієї інформації?
-
Я буду летіти через два тижні
-
Продам монітор HP E27d G4 QHD Advanced Docking Monitor 2021 року у користуванні був 6 місяців У комплекті з монітором йде: - компютерна мишка HP (нова) - клавіатура HP - подовжувач мережевий фільтр переноска на 6 розеток 2 м - DisplayPort - HDMI cable - USB-c - AC power cord Ціна за комплект 450$ (торг можливий) Cамовивіз Downtown, станція СTrain 8th Street SW
-
Доброго вечора , ми пере здаємо свій контракт на 1-bedroom квартиру від 1 березня , Downtown біля 17 ave Дуже хороше місце , ціна 1400$ до квітня , від квітня можливо підніметься до 1425$ ( вода та опалення входять у ціну ) Паркінг є, біля будинку 75$ Landlord вимагає щоб було підтвердження того що ви маєте роботу та work permit
-
ДРУЗІ, привіт!♥️ Ви мене знаєте як Серафіму - співорганізаторку мітингів у Калгарі у 2022 році. Але зараз мушу не кликати вас зустрітись, а просити у вас підтримки зі збором на дрон для мого близького друга, який служить у 81 ОАМБр на Донецькому напрямку. Ціль: більше 80 000 грн Збір рухається, але маленькими кроками. Буду неймовірно вдячна, якби ви змогли закинути копійку на цей важливий збір. Фронт переповнений ворожими дронами, тому ці штуки дужн потрібні зараз🙏 Монобанка: send.monobank.ua/jar/992xykUNSw Посилання на пост: www.instagram.com/p/C3IYWIKtoFs/?igsh=NGloc2lrdjZkamhm Дякую щиро, прекрасні люди! Слава вільній Україні! Героям Слава!
-
Добрый день, продам диван за 45$.
-
Можливо я полечу ,але білета ще не маю,а ви в Париж звідки будете їхати?
-
Доброго дня. Сім'я з 2 дорослих і однієї дитини 9 років шукає житло в Калгарі. На даний час проживаємо в готелі. Бажано заселитися до 15 лютого! Варіант з однією спальнею і вітальнею теж підійде, але розглянемо будь-які варіанти. Якщо хтось перездає свій контракт або може допомогти з пошуком, повідомте будь ласка в особисті повідомлення. Зазделегідь дякую. Бюджет до 1500 включно.
-
Чи є тут зварювальники, Хто зараз працює в Калгарі? Можливо у когось відкритий набір до вас на роботу і ви можете поділитись імейлом , куди можна надіслати резюме? Всі ж ми знаємо, що це так працює найкраще, коли хтось порадить, типу знайомого Напишіть будь ласка в особисті, кому не шкода Дуже дякую🤝🤝🤝