UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Мне очень комфортно в даунтауне. Есть вся инфраструктура, равноудаленность от всех окраин Калгари, в любую сторону не более получаса на работу. Огромное скопление ресторанов, магазинов, всяких центров. Транспортная развязка, любая ветка с трейна, проезд по даунтауну бесплатный. Для меня это всё плюсы и даже бомжи и толпы людей для меня лучше чем перекатиполе в частном секторе
-
Вот в этом и дело, дешевизна.
-
Терміново здається, з 1 березня, 1-кімнатна квартира. У квартирі є зал з каміном на дровах, посудомийна машина, парковка (на подвір'ї), перед вікном 40 $, підземне паркування 60 $ (якщо цікавить). Район Acadia, 9210 Bonaventure Dr. SE. Задається у зв'язку з переїздом. Оплата 1600 $ + електрика та інтернет. Хороше місце розташування. Поруч торгові центри, автобусні зупинки, пішки 19 хвилин до станцій сitroen Heritage або Southland.
-
Терміново здається, з 1 березня, 1-кімнатна квартира. У квартирі є зал з каміном на дровах, посудомийна машина, парковка (на подвір'ї), перед вікном 40 $, підземне паркування 60 $ (якщо цікавить). Район Acadia, 9210 Bonaventure Dr. SE. Задається у зв'язку з переїздом. Оплата 1600 $ + електрика та інтернет. Хороше місце розташування. Поруч торгові центри, автобусні зупинки, пішки 19 хвилин до станцій сitroen Heritage або Southland. 825-288-1970 Оксана
-
Продам вішалку - $15. Брали в IKEA
-
Терміново здається, з 1 березня, 1-кімнатна квартира. У квартирі є зал з каміном на дровах, посудомийна машина, парковка (на подвір'ї), перед вікном 40 $, підземне паркування 60 $ (якщо цікавить). Район Acadia, 9210 Bonaventure Dr. SE. Задається у зв'язку з переїздом. Оплата 1600 $ + електрика та інтернет. Хороше місце розташування. Поруч торгові центри, автобусні зупинки, пішки 19 хвилин до станцій сitroen Heritage або Southland. 825-288-1970 Оксана
-
Доброго дня, я Денис мені 19 років шукаю роботу, до переїзду сюди працював пів року помічником в сто. Поганих звичок немає. Трохи знаю англійську мову. Без прав і без автомобіля.
-
-
Куплю матрас Queen size.
-
Закажите на Амазоне и цены адекватные и новый 🤷♂️
-
Привіт, я теж минулий моряк, будемо тільки подаватися, є питання по кількості штампів в паспорті, чи потрібно усіх їх відзначати в подачі вже на самий PR на федеральному рівні? (Я коли на cuaet подавався, зазначив декілька країн там де судно заходило, але я не переходив кордон, тобто штампів нема, також коли через Бразилію сідав на судно, там взагалі штампів ніяких не ставили) зараз не знаю як це зрозуміє імм. Офіцер, так як по ідеї він буде теж дивитись на cuaet application.
-
Да, но Райан Рейнольдс мне нравится