UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Find a Doctor | Alberta Health Services www.albertahealthservices.ca/info/Page13253.aspx
-
Буде важко довести, що мама в Канаді і вони саме до неї летять. Треба від двох батьків.
-
Ось закріп
-
Лондон аєропорт Перевірте інфу на посольстві GB 1) хітроу ап 2) менше 24г між літаками 3) без зміни аеропорту 4) були проблеми у тих, хто здавав багаж, бо що б вийти в зону отримання треба паспортний пройти. А інші кажуть їм ставили транзитну візу на 24г. Тут як повезе. 5) якщо летите однією авіакомпанією то з багажем проблем не має бути на 99% 📥 Краще брати приліт відліт з одного терміналу, і що б було 2-6годин між літаками. Перед покупкою саме загугліть посольство Англії і там буде типу тест треба чи ні- пройдіть. Буде офіційна відповідь.
-
Для підстраховки має бути 2 дозволи. Вже закони повертаються в дію, то на початку війни закривали очі. Зараз багато чув що питають де інде. 100% вам не дам гарантії, але в Україні це питання 20баксів і 30хвилин в нотаріусів на 2 мови з перекладом. А в Канаді вам треба вже самим дізнатися, не підскажу.
-
Зачем платить больше)))) за 2. я в єтом плане. Последнее не понял в вашем смс
-
Переходила кордон з племінницями, на яких маю доручення від обох батьків, то 20хв перечитували документи, ще й дітям задавали запитання по типу «як ти по батькові», «коли в мами день народження» і т.д. Це правда, що вже не закривають очі.
-
Друзi доброго дня, вчора приїхав до Калгарi, знаходжуся в пошуку роботи, маю технiчну освiту, останнi 6 рокiв працював broadcast engineer и паралельно systems administrator. А також маю досвiд з встановлення вiдеоспостереження, прокладки та налаштування домашнього iнтернету, ремонтую та налаштовую любу компьютерну технiку, працював з паяльними станцiями. Окрiм технiчних скiлiв маю 3 рiчний досвiд роботи на кухнi, вмiю робити пiцу, ролли, wog, знаю тайську та китайську кухню. Англiйська початкова, базово розмовляю, бистро навчаюсь. Буду вдячний за будь якi пропозицiї. вiзитка за посиланням http://exellent.space
-
Helldivers 2 вполне. После него следует пересмотреть и перечитать "Звездный десант" Хайнлайна:)
-
Настоящая валентинка:-)))
-
Сетевой код, конечно, говно, часто невозможно подсоединиться, но патчат каждый день и уже лучше, чем было на выходных
-
Ага, второй день буквально