UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Одна женщина китаянка сдаёт жилье. Лично я её не знаю, но так как у неё есть жилье в аренду, я предложила ей поделиться с украинцами, так как нашим особенно актуально сейчас. Пишите с личку, дам контакт. 2 bedrooms suite is available in March in Bowness. The unit has own Furnance, hot water tank and electricity bill. Own parking spot at rear. 2 bedrooms and one bonus small room. Renovation done from top to bottom. Rent is $1550 for Ukrainians.
-
СЛАВА УКРАЇНІ ДУЖЕ вибачаюсь що пишу за таке , у кого є можливість поповнити мобільний? Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. У КОГО Є МОЖЛИВІСТЬ, НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ. Розумію що зараз багато розводів, тому можу дати свій інстаграм щоб довести що я реальна людина або поговорити по відео! ЯКЩО Є СУМНІВИ МОЖЕМО ПО ВІДЕО ПОГОВОРИТИ!!!
-
Доброго дня усім. Тільки прилетіли в Калгарі. Нас двоє, я і чоловік, шукаємо 1b квартиру недалеко від down town. До 1500cad. Розглянемо усі пропозиції. Дякуємо.
-
Я КЛЯНУСЬ СВОЇМ ЗДОРОВ'ЯМ ЦЕ ПРАВДА!!! БУДЬ ЛАСКА НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ!!!
-
Під бізнес план не дають. Для вже працюючого бізнесу є варіанти з різними умовами (шукайте відділення банку з фін. радником для малого бізнесу)
-
Дівчата, а що тут писати ? Паспорт чи стаді перміт ?
-
Дякую
-
Ну да, он прав🤗