UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Chatr/koodo 15$ 100 хв і смс, без інтернету
-
Тобто зовсім нічого не переводити?Думаю що знадобиться на багато швидше документи на права,тоді може їх тільки перекладу😊 Дякую вам велике за відповідь❤️
-
Всем привет. Подскажите пожалуйста. Сделали медицину, сдали кровь. Сказали больше ниче не надо. Позвонили через пару дней в клинику где сдавали, говорят нам возвращаться не надо. А подсказать на счёт вп не могут. И что теперь делать надо чтобы снять ограничение на ВоркПермит?
-
Вітаю. З 1-го травня шукаю рум мейт в 2-х кімнату квартиру в районі sunny side. Локація прекрасна: через дорогу річка та мост миру, до c-train та автобусу 3 хвилини, поряд парк і safeway. Немає homeless . До даун тану можна пішки прогулятися. Дуже гарний просторий балкон- особливо актуальний напередодні літа. Для тих хто не смалить. Ціна за всю квартиру : 2400+ електрика. Тобто прайс навпіл. В квартирі є пральна машинка та сушарка. Лендлорд просить щоб були працевлаштовані. За подробицями в приватні будь ласка. Відповідь повинна бути до 15 березня.
-
Всім привіт. Хто буде летіти у Калгарі, і зможе привезти пару перекладів ? Буквально пару листочків. В свою чергу можемо теж запропонувати допомогу, зустріти в аэропорту наприклад і відвезти куди треба.
-
Якщо відправите їх в Грузію,то привеземо 21 березня
-
Можу але тільки знахожусь в Грузії
-
Да и винс супер хорош. Короче 2й сериал ну прям супер недооцененный
-
Якщо у когось була дана ситуація або принаймні схожа прошу Вас про допомогу чи будь-яку корисну інформацію. Дякую!
-
Всім добрий ранок! У мене виникла ситуація: при оформленні банківського рахунку мене попросили змінити регіон магазину App Store з Польщі на Канаду. Коли я намагався це зробити, то побачив текст в якому було написано, що спочатку потрібно скасувати підписку на Apple Music (що я згодом і зробив), а також витратити баланс на моєму Apple-рахунку. Я вирішив оформити підписку на iCloud+, тим самим витративши залишок, проте далі текст змінився на такий (див. фото)
-
Калгарі! CЕМІНАР З НЕРУХОМОСТІ! 📲 РЕЄСТРАЦІЯ docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSefTVC6nHpnR779XA2OneUrN1DD0ymbH4_a71xxSuyUf5kGXQ/viewform?usp=sf_link 25 Лютого (Неділя) о 12:00 FREE 🇨🇦 Все ще орендуєш та збагачуеш банківській рахунок свого орендодавця? ❗Чи реально купити нерухомість у Калгарі: які тенденції та ціни? 🙌 Етапи та Процесс Придбання Нерухомості 🏠 Як купити житло з 5% даунпейменту та перетворити їх на 10%? ЛІМІТОВАНА КІЛЬКІСТЬ МІСЦЬ!
-
Лол, первый раз что ли?))) Какое планирование