UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так я с ним реально в зуме созванивался, на букинге закрыта резервация но на Airbnb открыта, он там, и аватар совпадает с тем человеком что был в зуме) он ещё обещал договор прислать, если через электронную подпись то я буду спокоен. Это всего на месяц так что сильно за состояние самой комнаты я не переживаю.
-
Велике дякую за всі відповіді,зараз вже стало біль ясно що маю робити і як❤️❤️
-
Новые детали экранизации Bloodborne от инсайдера Даниела Рихтмана. • режиссёр — Адам Вингард («З/Л/О», «Изгой», «Годзилла против Конга») • главная роль — Билл Скарсгард (клоун из «Оно», «Джон Уик 4»). Для фанатов игр это означает, что шансы на ремейк или ремастер игры резко выросли. К примеру, ремейк Until Dawn для ПК и PS5 анонсировали через несколько месяцев после фильма.
-
Скажіть, тут не можна скидывала сайти? Я хотіла запитати поради про один сайт з пошуку житла, але моє повідомлення миттєво пропало.
-
Доброго дня, шановне товариство! Підкажіть будь ласка писати одразу в дві організації, що допомагають з житлом новоприбулим чи в одну з двох? Якщо в дві, то потім якщо перші одобрять запит, то другим просто подякувати і відмовити, що типу житло знайшлось.
-
Привіт. Можна пораду "бувалих"? Якого оператора обрати? Читала, що в аеропорту Калгарі є стійка Роджерс (сподіваюсь не помилилась з назвою) чи легко тут змінити оператора та тариф? Як в Україні, можна хоч кожного місяця змінювати, чи ні?
-
Дякую за відповідь ☺️
-
Доброго дня комʼюніті) Так вийшло, що в нас є бонуси на рахунку авіакомпанії які ми можемо використати до 26 лютого на суму 500 долларів, можемо забронювати квиток на цю суму при компенсації в 350 долларів. Тож якщо комусь цікаво - пишіть🙌 також є можливість забронювати квитки до США (десь 4 міста)
-
Доброго дня комʼюніті) Так вийшло, що в нас є бонуси на рахунку авіакомпанії які ми можемо використати до 26 лютого на суму 500 долларів, можемо забронювати квиток на цю суму при компенсації в 350 долларів. Тож якщо комусь цікаво - пишіть🙌 також є можливість забронювати квитки до США (десь 4 міста)
-
Так, у дві
-
❗️Доброго ранку ❗️ МИ ПЛАНУЄМО ПЕРЕЇЗД В ВЛАСНИЙ БУДИНОК В ЗВʼЯЗКУ З ЧИМ БАЖАЄМО ПЕРЕУСТИПИТИ СВІЙ КОНТРАКТ НА КВАРТИРУ. ******************* ЦЕ ПОВНОЦІННА ДВОХ КІМНАТНА КВАРТИРА + БОНУС КІМНАТА У ВИГЛЯДІ ЗАЛИ ТА КУХНІ СТУДІЇ. ПРОСТОРА, СВІТЛА ТА ЧИСТА КВАРТИРА У НОВОМУ БУДИНКУ, ДУЖЕ ЗРУЧНЕ РОЗТАШУВАННЯ, 7 ХВИЛИН ДО ЦЕНТРУ МІСТА НА АВТО, АБО 2. ЗУПИНКИ СІТРЕЙНОМ. РОЗТАШОВАНА НА 17 Ave SW. ВАРТІСТЬ КОНТРАКТУ 2200 CAD НА МІСЯЦЬ РАЗОМ З ПАРКІНГОМ 2350 CAD. *************** БУДЬ ЛАСКА КОМУ ЦІКАВО ПИШІТЬ В ОСОБИСТІ. 🤝
-
Семья из трех человек ищет жилье на 15.03. Без вредных привычек. Просьба писать в личные сообщения.
-
Дякую.