UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Це може зайняти певний час. Знаю кейси де люди шукають і по півроку сімейного лікаря. Я раджу робити так: - знаходите в гуглі всі найближчі до вас, дзвоните їм і питаєте чи приймають нових пацієнтів. Якщо - запитайте чи можна в вейт лист додатись. - розширюйте карту :) або можна поступитись чимось (наприклад, мені було неважливо доктор говорить якою мовою, але якщо це не ваш кейс - тоді ви суттєво звужуєте кількість лікарів для себе) Якщо щось невідкладне і ще немає лікаря - не біда. Urgent care біля вас знайдіть. Нажаль, без сімейного лікаря ви не зможете отримати направлення до вузьких спеціалістів. Він в мене дуже чуднИй, але я розумію що він близько к дому і тільки щоб рецепти виписувати та направлення. Але це моя історія🙃
-
При третьем визите банка за 4дня один из ассистентов порекомендовал набрать отдел по работе с кибермошенничеством, далее пол дня обзвон всех отделов, блокировка кредитки и дебетовой карты, после звонки на два номера заказа и объяснений почему меняются карты и только потом восстановили дебетовую, которую получил в ближайшем отделении, но кредитка еще едет, деньги вернули после блокировки на 3й день 1390 КАД была сумма.