UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Кровать також розібрана, тудисамо вкидаєте. Я так робив, все влізло
-
В Ікеї також в рулонах в вакуумі. Твердість різна. Від мягкого то супертвердого. Забираєте в той самий день на таксі типу ДоджГрандКараван.
-
Коли відкриваєте рахунок в банку, просіть зразу, щоб вам роздрукували Bank Statement в 3х екземплярах, він вам точно пригодиться, бо, наприклад в школу не підходить договір оренди.
-
Хто там шукав барні стільчики, на амазоні 2 за 85
-
Добрый день! Может быть, кто-то подскажет, буду очень благодарна. Живем рядом со школой Riverside, очень нам она понравилась, в день, когда мы туда пришли, там была лотерея и мы, хоть и зарегистрировали его в CBE, все равно не успели. Распределили в другую школу, идти в гору около 40 минут, автобус к нам не ходит(((. Короче, ходит сын туда, но я не теряю надежды перевести его поближе. Реально ли встать хотя бы в лист ожидания? В школу пойти пообщаться? Или все это делать через систему СВЕ?
-
Доброго дня чи є хтось хто займається мувінгом, мені потрібно переїжджати 6го березня
-
Месяц два обычно
-
До 5.03 Є 29$ 20 гіг 34$ 50 гіг 39$ 60 гіг 50$ 100 гіг Дзвінки та смс - безлім по Канаді
-
Да, приходьте Буду з 10-18 3625 shaganapi trail nw (market mall) Wow mobile (біля епл стор)
-
Як пощастить🤷🏻♀️ В різних магазинах можуть бути різні офери