UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ВІТАЮ! Запрошую на курси для дітей віком від 5 до 10 років. (Онлайн/офлайн). З 18 березня 💙 ПІДГОТОВКА ДО ШКОЛИ 💙 ШВИДКОЧИТАННЯ та ЕЙДЕТИКА Записатись на заняття можна через телеграм або 👇 📎 Інстаграм: instagram.com/teacher_lika 📎 Заняття ОНЛАЙН в zoom. (офлайн - район Beltline). 💫 Буду рада познайомитись особисто 💫
-
мова укр там Є, ?
-
Подтверждение доходов не требуют. Считаете сумму полученную до приезда в Канаду и пересчитываете в канадские доллары. Относительно честности- это уже Ваш выбор. Многие пишут 0, а как оно на самом деле- известно только этим людям. Но возникает обоснованный вопрос- а как вы жили, если приехали в Канаду 1 сентября и до этого времени у вас был 0 доход.
-
Вітаю! Чи хтось робив в Калгарі коту вакцину від сказу? У нас вже підходить термін, щоб поставити щеплення Може ви зможете порекомендувати Вет клініку
-
У нас було перевищення ваги у валізі на 4кг. Нас попросили заплатили перевіс. Думаю, що тут більше від людини, яка на стійці реєстрації працює :) і як прискіпливо ставиться до процедури
-
Ну та звісно не погано. Це ж нормально коли людина ставить свої кошти вище, ніж допомогу людям (я зараз кажу тільки в контексті подорожей, за все інше звичайно ж величезне дякую ;))) Як то кажуть "нє асуждаю", створив канал, то має право на те. Але тільки трішки сумно становиться, що навіть у такому ламповому ком'юніті "пласмасовий мір пабеділ ", і що як підсумок приходится користуватися російськими місцевими пабліками. Но то таке, останнє "бе" з моєї сторони, стосовно цієї теми :3