UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Спасибо 🙏🏻
-
Добрий вечір
-
Привіт;)
-
Всім привіт) Шукаю роботу Маю досвід роботи на кухні, на складі в Канаді, також в Україні тривалий час працювала в технічній підтримці та HR-менеджером Але так як англійська мова в мене не на високому рівні 😞, шукаю будь-яку роботу: магазини, склади, кухня і т.д. Якщо у когось є якісь варіанти або знаєте, де шукають роботу, я буду дуже вдячна за інформацію 🤗
-
Шановні адміністратори, стоворіть будь ласка окрему гілку для продажк авто, перекупи вже набридли тут, нічого не можна знайти нормально. П.С. проти перекупів нічого проти не маю, кожен займається тим що вміє
-
Я коли вводжу на рент фастері фільтр про тварин (доречі там окремо коти та собаки), то варіантів для людей з котами набагато більше. Тому зняти житло простіше ніж із песиком це точно :) в перші дні вам знадобиться купити багато чого. Я б радила зайти в магазин зоотоварів і прикинути по цінах (міски, килимки, іграшки, корм, туалет і всілякі причендали які ви саме своєму улюбленцю хочете купити). Але тварини в домі завжди класна ідея🐾🤍 тому все вийде і не хвилюйтесь!
-
Чай Alokozay (розсипний)є у Real Canadian Superstore. Але він стоїть не там де всі чаї та кава, а у ряду International Food.
-
Для такой скорости какая-то низкая цена)
-
Супер, дякую всім за відповіді. ❤️
-
Доброго дня. Може хтось летить 25 березня о 6.50 ранку до Калгарі, шукаю когось щоб разом летіти 🤗🙂
-
Доброго дня. Можливо хтось стикався із ситуацію відміни рейсів через страйки в Німеччині, мали б летіти авіакомпанією Lufthansa до Франкфурту 7.03 і далі на Calgary. Яке було вирішення в подібних ситуації?! Буду вдячна за будь-яку інформацію.